ON MENE PROGONI, A JA SAM U BOLOVIMA! Surovo iskrena ispovest žene (72) čiji muž misli samo na JEDNO! Kad mu je do strasti pošalje unuke u prodavnicu i NE PITA JE L' MOŽE!
Foto: Profimedia

KATASTROFA

ON MENE PROGONI, A JA SAM U BOLOVIMA! Surovo iskrena ispovest žene (72) čiji muž misli samo na JEDNO! Kad mu je do strasti pošalje unuke u prodavnicu i NE PITA JE L' MOŽE!

Žena -

Potresna ispovest jedne sedamdesetdvogodišnje žene, koja se javno požalila na supruga, podigla je čitav region na noge. Ona je istakla kako, za razliku od mlađih dana, više i nema volje za intimne odnose, ali njen suprug insistira! Naime, njemu je zbog pilulica za erektilnu disfunkciju svanulo, ali njen život postao je pakao.

Ova gospođa u braku je već pola veka, majka je i baka, ali zbog nemirnog i nemarnog supruga postala je izuzetno uplašena žena, u bolovima, koja ne krije da smatra da je njen suprug opsednut otkako su se pilulice pojavile u njegovom životu.

"Živim sama sa suprugom, on i ja smo vršnjaci. Tokom dana kod nas borave i naša dva unuka, jedan u vrtiću, a drugi u osnovnoj školi", počela je ona, koja iz razumljivih razloga nije želela da otkriva svoj identitet.

"Moj suprug je uvek bio dominantan. U mlađim danima nisam imala nikakvu odbojnost prema seksu i rado sam imala intimne odnose sa suprugom", nastavila je, pa dodala drhtavim glasom: "Sada je počeo da uzima lek i želi se*s više puta na dan. Se*s traje kratko, nekada i ne uspe, ali me progoni i do deset puta na dan. Sav je obuzet isključivo razmišljanjem o se*su."

Izvesni gospodin i te kako lako pronalazi načine da svoj usuprugu "uhvati nasamo". Ukoliko se, pak, unucu "nađu na putu", on ih pošalje u prodavnicu.

"Ja sam stara i nisam više za te stvari, a njemu ne mogu to da objasnim", nastavlja ona, za koju je odnos postao veoma bolno iskustvo, koje značajno narušava i njeno psihičko zdravlje.

Oseća se napeto, nemirno, plačljivo, trese se, ispadaju joj stvari iz ruku, stalno misli kako će je "zaskočiti" i brine je da bi unuci to mogli da ili vide ili naslute, ne daj Bože, uhvate tokom čina.

"Ako unuke više ne može poslati 'po nešto', onda me doziva da dođem u WC 'nešto da vidim' ili 'da operem'. Dolazi mi da se ubijem. Ne mogu više", plakala je ona: "S njim ne može da se razgovara, moje suze na njega ne deluju. On je opsednut otkad je došla ta tableta", zaključila je.

Prema američkoj studiji iz 2003. godine o medicinskoj i forenzičkoj nauci, znanje o zlostavljanju starijih osoba kasni oko tri decenije u poređenju s onim o zlostavljanju dece i najmanje deset godina u poređenju s nasiljem u porodici. Nažalost, nema nikakvih znakova da je to kašnjenje nadoknađeno. Primetićete da i fotografije u publikacijama posvećenima nasilju nad ženama gotovo uvek prikazuju mlade ljude.

"Seksualno nasilje događa se u tišini, unutar zidova porodične kuće i o njemu se ne razgovara. Ne razgovaraju ni članovi porodice koji su izloženi seksualnom nasilju. Nikada o tome ne pričaju! Za razliku od drugih oblika nasilja", smatra profesorka Andrea Ruso.

Problemi o kojima se ne govori samim time bivaju i neprijavljeni, a posledično ni procesuirani.

"Muškarci 65+ (u pravilu treće životne dobi) uzimajući pilulu postaju seksualno aktivni i nekoliko puta na dan, što vrlo često njihove supruge (vršnjakinje) ne mogu da isprate. Pritom se pojavljuje i neugoda kod uporabe vaginalnih lubrikanata zbog neznanja, srama, te su seksualni odnosi praćeni velikom neugodnošću i bolovima tokom odnosa", piča Ruso.

foto: Profimedia

Kurir.rs/SlobodnaDalmacija/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja