IMATE VISOKE KRITERIJUME A ŽELITE OZBILJNU VEZU? Koji je najbrži način da pronadjete partnera u skladu sa Vašim očekivanjima?
Foto: Promo

IMATE VISOKE KRITERIJUME A ŽELITE OZBILJNU VEZU? Koji je najbrži način da pronadjete partnera u skladu sa Vašim očekivanjima?

Žena -

Od nedavno je u Srbiji počeo sa radom regionalni sajt Simfonija.net – onlajn platforma za upoznavanje koju koriste ozbiljni, ambiciozni i pre svega pristojni ljudi.

Sajt je postavio više standarde u ovoj oblast i ima ambiciju da upoznavanje preko interneta učini prijatnim, prihvatljivim, poželjnim i popularnim i to uz potpunu zaštitu privatnosti korisnika.

Svaka prijava na sajt se ne prihvata automatski. Da bi Vaš profil bio odobren, potrudite se da najpre postavite lepu i pristojnu sliku, a potom da iskreno odgovorite na pitanja iz profila, kako bi Vaš potencijalni partner imao kriterijume na osnovu kojih bi mu se dopali ili ne.

Registrujte se OVDE i sami proverite koliko je ovakav način pronalaska partnera efikasan.

Potpuna zaštita privatnosti korisnika

Za one koji su stidljiviji, postoji mogućnost da se prilikom registracije odluče da njihova slika bude zamagljena id a ne mogu da je vide svi.

Od korisnika se u postupku registracije, ukoliko se posumnja u autentičnost profila, mogu tražiti i dodatni podaci, na primer da pošalju link ka svom Facebook ili Linkedin profilu ili da se prijave preko svoje poslovne adrese, a sve u cilju da bi na sajtu procenat tzv. “lažnih profila” bio minimalan. Ovakav pristup privlači sve veći broj ozbiljnih i odgovornih muškaraca i žena.

Većina članova dolazi tako što dobije preporuku od svojih kolega ili prijatelja, te ako ste Vi u srećnom braku ili vezi, a Vaši prijatelji, rođaci ili kolege nisu,

možete im preporučiti ovaj sajt i poslati link.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track