DŽEJ LO SE KUNE U TRIK SA VAZELINOM: Skida tvrdokornu šminku, a parfem duže traje! Evo 6 SAVETA za primenu! (FOTO)
Foto: Profimedia

saveti za lepotu

DŽEJ LO SE KUNE U TRIK SA VAZELINOM: Skida tvrdokornu šminku, a parfem duže traje! Evo 6 SAVETA za primenu! (FOTO)

Žena -

Vazelin mnoge slavne žene koriste za negu i lepotu.Ovu kremu koristi Dženifer Lopez za skidanje šminke, a Bijonse vazelinom maže trepavice. Stručnjaci savetuju kako da koristimo ovu kremu.

foto: Profimedia

1. Da potraje miris parfema

Ako vazelinom premažete tačke na telu na koje obično stavljate parfem to će produžiti trajanje mirisa, tvrde stručnjaci. Premažite njime vrat, unutrašnju stranu laktova, nogu iza kolena i članke, pa na tim mestima stavite prstom malo parfema ili ih poprskajte.

2. Obuzdajte obrve

Ako vam obrve izgledaju čupavo, nanesite malu količinu vazelina i počešljajte ih četkicom za trepavice, kako biste ih ukrotili. Lagani dodir vazelina malo ispod obrve, dat će dodatni sjaj mat senki na očima.

foto: Profimedia

3. Dodajte licu prirodni sjaj

Ako želite da istaknete lice, namažite malo vazelina na najvišu tačku vaših jagodica. To će vašim obrazima dati prirodan sjaj kad budete na svetlosti. Pripazite, dovoljno je jako malo vazelina kako ne biste izgledali masno.

4. Za rast trepavica

Ako želite da odmorite trepavice od stalnog nanošenja maskare i da ih vizualno produžite premažite ih četkicom za trepavice koju ste umočili u vazelin. Vazelin će ih nahraniti i podstaći njihov rast.

foto: Profimedia

5. Za fantastičan ten

Nanesite malo vazelina na zglobove, članke, laktove i kolena pre nego što nanesete kremu za samopotamnjivanje kako biste izbegli stvaranje narandžastih mrlja na pregibima kože.

6. Za skidanje tvrdokorne šminke

Ako ne možete da skinete senke sa kapaka pre spavanja pomešajte malo vazelina sa sredstvom za skidanje šminke. Na taj način ćete lako skinuti jaku šminku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja