RAZVEO SE, A ONDA POČEO DA DELI SAVETE DRUGIMA: Ovaj čovek je shvatio šta je trebalo da uradi drugačije, pa podelio svoje iskustvo! DOBIO OGROMNU PODRŠKU NA INTERNETU!
Foto: Profimedia

ispovest

RAZVEO SE, A ONDA POČEO DA DELI SAVETE DRUGIMA: Ovaj čovek je shvatio šta je trebalo da uradi drugačije, pa podelio svoje iskustvo! DOBIO OGROMNU PODRŠKU NA INTERNETU!

Žena -

Razvedeni muškarac je podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, a njegova ispovest izazvala je ogromnu pažnju. Za dva dana dobio je preko 30. 000 lajkova. Slede saveti muškarcima kako da se ponašaju prema suprugama.

foto: Profimedia

1. Nastavite da izlazite s njom čak i nakon braka

Glavna stvar je da nju nikada ne uzimate zdravo za gotovo. Pamtite šta ste joj sve obećali onda kad ste je zaprosili i pokušajte se toga držati, nemojte da se ulenjite.

2. Zaštitite svoju i njenu ljubav

Pobrinite se za svoje srce, ali i za njeno. Volite svet, ljude oko sebe, volite sebe, ali zadržite posebno mesto u svom srcu u koje niko nema uvid osim vaše žene.

3. Nastavite da se iznova zaljubljujete ​​u nju

Ljudi se menjaju, a ni vi niste izuzetak. Oboje ste već drugačiji nego kad ste se tek venčali. Promene su neizbežne pa morate stalno da se borite da ponovno osvojite njeno srce, inače će ga dati nekom drugom.

4. Ne pokušavajte da je promenite

Vaš zadatak je da je volite onakvu kakva jeste. Ako se promeni, trebalo bi da je prihvatite takvu, bez obzira na to kakva je postala i jeste li to hteli ili ne.

5. Vidite u njoj ono najbolje svaki dan

Usredsredite se na ono što volite kod nje i te će se stvari razvijati. Ako se fokusirate na ono što vam se ne sviđa ili na nešto što vas nervira negativne emocije će se povećavati.

6. Nikad je nemojte kriviti za nešto drugo što vas nervira

To su vaše emocije, pa ih pokušajte zadržati za sebe. Samo zato što vas nešto iz spoljnjeg sveta ljuti, na primer posao ili prijatelji ne znači da ona mora svedočiti vašim negativnim emocijama. Morate da se nosite sa tim, a od nje možete zatražiti savet ili saosećanje.

foto: Profimedia

7. Kontrolišite svoje emocije

Nije njen zadatak da vas učini srećnim, a ne može vas ni učiniti tužnim. Vi ste dužni da pronađete sopstvenu sreću i podelite je s njom. Radujte se životu, uživajte u odnosu s njom i nikada nemojte reagovati u afektu.

8. Ostanite detinjasti

Ne shvatajte život previše ozbiljno. Zapamtite da nam svima treba vreme za opuštanje i puno smeha koji će nam olakšati život.

9. Nemojte da je menjate

Ne pokušavajte da ispravite stvari kad se ona oseća frustrirano ili uzrujano. Sve što treba je da joj budete podrška i da joj kažete da je sve u redu. Pobrinite se da je čujete i da je ona toga svesna i podsetite je da ste vi taj na koga se uvek može osloniti. Nikad je ne osuđujte i ne bežite od razgovora, pogotovo kad je uznemirena. Budite prisutni, ostanite jaki i uverite je da je nećete napustiti.

10. Budite prisutni

Ne treba da joj date samo svoje vreme, već i pažnju, fokus i dušu. Očistite um i glavu od svega kad ste s njom. Tretirajte je kao kraljicu jer je ona kraljica vašeg srca.

11. Negujte njena osećanja

Naučite sve načine na koje se ona oseća potrebnom, voljenom i važnom. Zamolite svoju ženu da napravi spisak od deset stvari koje joj mogu pomoći da se oseća lepo i sledite ovaj spisak kako bi se ona uvek osećala kao kraljica.

12. Nemojte se nedolično ponašati

Pokušajte da u najvećoj mogućoj meri smanjite svoje greške i da naučite lekcije iz prošlosti. Ne treba da budete savršeni, ali barem pokušajte da ne budete "previše glupi".

13. Pokažite joj svoju muževnost

Budite spremni da je i seksualno zadovoljite. Pobrinite se da vam u potpunosti veruje.

foto: Profimedia

14. Budite ranjivi

Ne morate da budete jaki sve vreme. Podelite sa njom svoja osećanja, brige, pa čak i strahove i greške koje ste napravili.

15. Treba joj prostora, dajte joj ga

Žene su savršene u davanju, ali ponekad im treba ono vreme za sebe, da se neguju i tako dođu do izvora svojih dobrih emocija. Dajte svojoj ženi priliku da se odmori kad postane umorna od služenja vama i deci, pa čak i sebi. Verujte mi, vratiće vam se s još više energije i preporođena u svakom smislu.

16. Budite otvoreni i iskreni

Moći ćete da izgradite poverenje samo ako ste spremni da podelite sve s njom uključujući i stvari koje inače ne želite da delite. Potrebna je hrabrost za to jer niko ne može znati hoće li se ovom drugom svideti i naša tamna strana. Ako želite da osetite sve dimenzije njene ljubavi, pokažite joj ko ste vi zapravo.

17. Nastavite da se zajedno razvijate

Mišići postaju slabi ako ne vežbate, mozak postaje manje "brz" ako prestanete učiti, pa i vaš odnos postaje slabiji ako ne radite na njemu. Pronađite nešto što oboje volite, postavite zajedničke snove i ciljeve i radite na njima.

foto: Profimedia

18. Oprostite odmah

Nikada nemojte uživati ​​u zamerkama već ih ostavite u prošlosti. Ako se i dalje držite njih, nećete dozvoliti vašem odnosu da se razvija i raste.

19. Novac nije vredan brige

Novac je igra, stoga pronađite svoje metode i načine da ga osvojite. Postanite suigrači, pronađite načine kako da zaradite i krenite.

20. Uvek izaberite ljubav!

Neka vam ljubav uvek bude prioritet. To je možda najvažniji savet. Ako tako budete radili ne postoji ništa što bi moglo uzdrmati vaš odnos. Ljubav uvek pobeđuje, kaže razvedeni muškarac.

foto: Profimedia

Kurir.rs/BrightSide, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track