Najnovije vesti

SUKNJE I HALJINE KRIJU POSEBNU MAGIJU: Staro verovanje otkriva da je za svaku ženu VAŽNO da NIKAKO ne nosi PANTALONE!
Foto: Profimedia

SENZUALNOST

SUKNJE I HALJINE KRIJU POSEBNU MAGIJU: Staro verovanje otkriva da je za svaku ženu VAŽNO da NIKAKO ne nosi PANTALONE!

Žena

Stručnjaci u oblasti energetskih praksi veruju da kada žena nosi suknju, ona počinje da akumulira nepresušnu energiju ženstvenosti.

 

Žene se još od davnina razlikuju od muškaraca ne samo fizički, već i na osnovu energije. Smatralo se da muškarci crpe energiju iz svemira, a žene iz zemlje.

 

Dizajn svake suknje je takav da oblikuje proširenje okruglog oblika, prema dole, prema zemlji na kojoj stojimo i po kojoj hodamo. A ovaj model suknje nije izmišljen slučajno. Verovalo se da takav model suknje pomaže ženi da bolje apsorbuje energiju i moć zemlje da postane plodnija i materijalno bogatija.

 

foto: Profimedia

Energija žene, ako govorimo o fizičkom telu, akumulira se u posebnom organu - materici. Muškarci po zamisli prirode nemaju takav organ. U energetskom smislu da bi muškarac dobio energiju zemlje, on mora da je uzme od žene. Kada žena oblači pantalone, ona doslovno prekrida vezu sa zemljom. Kretanje energije se zaustavlja, a ženski sveti sud u obliku materice ostaje prazan. Kao rezultat toga, žena nema šta da podeli sa muškarcem. Smatra se da žene koje nikada ne nose suknje, nego isključivo pantalone, sa energetske tačke gledišta, jačaju i neguje svoj duh na stran način, tj. muški. Kao rezultat toga, žena je u interakciji sa muškarcem kao da je po prirodi muškarac. Energetska razmena tada kao da je poremećena, a to se može odraziti na fizičkom planu u obliku raznih bolesti, nesporazuma i svađa u odnosima.

 

foto: Profimedia

Dužina i oblik suknje takođe imaju značaj. Ranije se verovalo da ženska suknja ili haljina mora biti duga do poda, da ne otkriva ništa. Tako je ženi bilo lakše da uzima i čuva u sebi energiju zemlje. Rub suknje odavno se smatrao nekom amajlijom. S druge strane, duga suknja spasavala je ženu od pohotljivih pogleda, što je veoma važnom jer takvi loši pogledi su slični zlom, urokljivom oku i mogu da naprave rupu u nižim energetskim centrima. Ako se to desi, tada žena jednostavno gubi svoju seksualnu energiju, a zajedno sa njom životnu snagu i žensku privlačnost. Kao rezultat toga, proizilazi energetsko osiromašenje žene. Muškarac tada gubi interesovanje za nju.

Dokazano je da je ženska energija važna za muškarce. Ako je dobiju, muškarci postaju stabilniji, kreativniji, spokojniji… Kada je muškarac lišen ženske naklonosti i ljubavi, on postaje agresivan, grub i surov. U odnosu na pantalone, suknja ili haljina deluju kao prirodna kočnica - donose ženi mir i harmoniju. Prava žena čak ne razmišlja o tome da radi težak posao, nosi teret ili ubrzano ide negde. Ona će sačekati muškarca za to, koji, kao pravi vitez, neće odbiti da joj pomogne. Svakodnevno oblačeći lepe suknje ili haljine, svaka žena može da oseti koliko joj se brzo menja raspoloženje i stanje. U ženi počinje da se budi ogromna i veoma pozitivna energija.

 

​Ženama koje bi htele da privuku određenog muškarca, preporučujemo da pokušaju ovaj drevni metod ženskog suptilnog zavođenja.

Kurir.rs/garmoniazhizni(harmonija života), Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...