SA KIM VAS JE PARTNER PRVO UPOZNAO? Možete otkriti mnogo o vašoj VEZI na osnovu samo ove stvari!
Foto: Profimedia

ZAPITAJTE SE

SA KIM VAS JE PARTNER PRVO UPOZNAO? Možete otkriti mnogo o vašoj VEZI na osnovu samo ove stvari!

Žena -

Divno vam je sa novim dečkom, a još niste sigurno ka čemu ide vaša veza? Možete da saznate ako se zapitate sa kim vas je prvo upoznao.

Kolege s posla

Ako vas prvo upozna s kolegama, možete pretpostaviti dve stvari. Ostvario je s njima blisko prijateljstvo i karijera igra važnu ulogu u njegovu životu - profesionalno i društveno. Ali postoji još jedna opcija koja nije tako sjajna. Opekao se ranije u vezama pa vas sada upoznaje prvo s kolegama, umesto s ljudima koji su mu bliski, tj. s porodicom i prijateljima, u slučaju da hemija između vas brzo ispari.

foto: Promo

Najbliži prijatelji

Mnogim momcima treba potvrda prijatelja da su dobro odabrali pa traže mišljenje ekipe s kojom su bliski pre nego što se odluče da ste zaista u pravoj vezi. Njegov bliski krug prijatelja najbolje ga poznaje i njihovo mišljenje o vama najviše će mu značiti. Dobra stvar je što s njima imate najviše zajedničkog pa ćete verovatno brzo kliknuti.

foto: Profimedia

Njegova porodica

Retkost je da neko svog novog partnera prvo predstavi porodici, ali ima i svoju pozitivnu stranu. Znači da mu je porodica toliko važna pa je uključuje u svoj društveni život. Osim toga, teže je napustiti nekoga ko postane dobar s vašom porodicom, pa je to svakako dobra vest za svaku devojku i znači da je zaista zainteresovan. Ali budite spremni na to da porodica utiče na njegov život jer su toliko bliski.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track