MOJA BAKA JE PROHODALA: Kako sam samo jednim potezom pomogla baki da ide sama u prodavnicu
Foto: Promo

MOJA BAKA JE PROHODALA: Kako sam samo jednim potezom pomogla baki da ide sama u prodavnicu

Žena -

U svakodnevnoj jurnjavi ne stižemo da obiđemo one koje najviše volimo, i one koji vole nas. Ponekad je dovoljno samo malo pažnje i par lepih reči da oni budu spokojni. Naše bake i deke olako zaboravljamo, i svakog dana sebi obećamo da ćemo voditi više računa o njima, a onda dođemo kući i iskrsne uvek nešto novo i preče od toga. Zato sam ja rešila, da bacim sve izgovore u vodu i pomognem svojoj baki.

Moja baka već dugo teško ustaje iz kreveta, sve te jednostavne stvari za nju su velike kao kuća, raduje se ako i dalje uspe da nam spremi palačinke. Još uvek se raduje životu, a sada ne može da ga živi na pravi način. Godine truda i rada odrazile su se i na njena leđa, kosti, sve je manja i tužnija. Često poželi da sama ode do prodavnice, a nema nikog da joj pomogne. Zato sam ja rešila da pomognem svojoj baki i da je ponovo učim da može da hoda sama!

Nabavila sam joj super Twin Grip štap za hodanje, i od tada ne brinem. Znam da je na sigurnom i da sad puno stvari može sama.

foto: Promo

Twin Grip štap je mnogo stabilniji od običnih štapova, napravljen je od metalnih šipki, a rukohvati su obloženi mekanim materijalom, tako da baku ništa ne žulja. Ne samo da je čvršči, već je i mnogo stabilniji, jer poseduje 4 tačke oslonca a ne samo jednu. Baka sad može da hoda i po zemlji, i po betonu, po travi u parku. Danas ovaj super Twin Grip štap možete poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, po ceni od samo 1.970 RSD!

Društveni život joj je procvetao, jer sada svakog dana ide u šetnju i mnogo je veselija. Sa drugaricama prepričava život drugih komšinica.

Štap ima dva rukohvata, što pomaže da baka može da ima dobar oslonac. Štap ima LED svetla, a baka može i u večernju šetnju i da se lepo snalazi po mraku.

foto: Promo

Baka je malo niža, tako da smo joj podesili visinu štapa, da joj odgovara i da može lepo da rukuje sa njim. Nema straha da ćete pogrešiti jer se visina podešava, a štap može da se sklopi da joj „ne pravi gužvu“ npr. dok sedi u autobusu.

Danas ovaj super Twin Grip štap možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 1.970RSD online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track