ZA STARE I MLADE: Kako sam uz pomoć ovog trika prohodala 5 dana posle operacije?
Foto: Promo

magnetne trake

ZA STARE I MLADE: Kako sam uz pomoć ovog trika prohodala 5 dana posle operacije?

Žena -

Nikada ne znate šta vas čeka iza ćoška. U mom slučaju to je bio nadobudni lik koji se svojim džipom zakucao u mene, doduše malom brzinom, ali opet dovoljnom da mi pokvari profesionalne planove i treninge. Ja sam profesionalna atletičarka, a ovakve povrede mogle su da me koštaju karijere. Jedan pogrešan potez i godine truda koje su iza mene odlaze u nepovrat.

Prilikom ovog sudara, imala sam nezgodnu povredu zgloba i kolena. Bol je bio nezamisliv i morala sam na operaciju. Bila sam očajna jer za mene jedan dan bez treninga je promašen dan. Oporavak je trajao dugo, a ja sam morala da odmaram, sanjala sam o danu kada ću ponovo moći da trčim i da se bavim ateltikom. Zahtevne atletičarske akrobacije su mi iz kreveta delovale kao nedostižni san. Bila sam očajna ali prijatelji mi nisu dali da potonem. Dok sam se odmarala kod kuće, u posetu mi je došla moja stara drugarica koja uvek smisli neko rešenje. Prognoze su bile takve da mogu da hodam ali ne i još uvek da trčim, niti da treniram. Moja drugarica mi je donela magične trake sa magnetima od kojih sam „progledala“. Kunem vam se da mi je ovo otkriće života, jer sam sa njima mogla ponovo da trčim i to bez bolova.

foto: Promo

U pakovanju sam dobila 3 komada, 2 su za zglobove u sebi imaju magnete koji vas izleče, i jednu za ručni zglob, koja nema magnet ali vrši blagi pritisak i sprečava povredu i ublažava tegobe – evo gde mogu da se kupe po AKCIJSKOJ ceni od 590 RSD online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

Nosite ih ispod odeće, pa niko ne mora da zna da ih nosite, ali vi ćete želeti da ih pokazujete i svima pričate koliko su dobre.

I svojoj baki sam kupila jedan par, jer od starosti ne može dugo da izdrži na nogama.

Ja sam kao nova a moj trener je oduševljen koliko sam se brzo vratila u formu.

Sada znam da su me moje trake sačuvale i da ih možda nikada ne bih otkrila da nije bilo ovih povreda.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track