SREĐENI NOKTI SU JE UMALO KOŠTALI PRSTA! Posle manikira je POCRNEO, a kada vidite kako grozno izgleda NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE NI POMIŠLJALA NA OVO

SREĐENI NOKTI SU JE UMALO KOŠTALI PRSTA! Posle manikira je POCRNEO, a kada vidite kako grozno izgleda NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Žena -

Žena čiji identitet nije otkriven na društvenim mrežama preživela je pravi horor nako što je manikir pošao po zlu.

Nakon što je završila tretman noktiju žena je primetila da joj je vrh prsta jako bolan pa je odmah otišla kod lekara. Poslata je kući sa antibiotikom i uputom za kliniku za prelome.

foto: Profimedia

Dva dana kasnije otok je počeo da raste, a prst da tamni. Do momenta kada je stigla u bolnicu prst joj je postao gotovo crn i rečeno joj je da će najverovatnije morati hiruškim putem da se odstrani s ruke.

Srećom operacija je prošla uspešno i lekari su uspeli da suzbiju infekciju, a ova žena je postom na Fejsbuku želela da podigne svest svim ženama o rizicima koji vladaju u salonima za manikir.

"Verujem da je infekcija nastala usled nesterilnih instrumenata koji manikirke koriste. Nikada nisam pomislila da bilo šta slično može da mi se desi, tako da obratite pažnju sledeći put koliko je čista oprema kojom vam sređuju nokte", upozorila je ova žena.

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja