Najnovije vesti

ČAROBNICA U KUHINJI: Sada u kuhinji pravim čuda, i za sva jela koristim samo jedan nož, pogodite koji?
Foto: Promo

kuvanje

ČAROBNICA U KUHINJI: Sada u kuhinji pravim čuda, i za sva jela koristim samo jedan nož, pogodite koji?

Žena

Dugo sam bežala od kuhinje, oduvek me je to smaralo, nisam želela da po ceo dan sedim u kuhinji i izgubim gomilu vremena kad mogu jednostavno da naručim hranu. Jeste skuplje ali i moji živci koštaju. A onda sam se udala i dobila dvoje dece. Znači sve ukupno troje dece koja su stalno gladna.

 

Od svekrve sam dobila jedan čudan nož-makaze. Nisam znala čemu služi to čudo. Onda sam malo po malo krenula da koristim tu spravicu za sečenje i desila se neverovatna promena - od smotane i trapave postala sam prava čarobnica u kuhinji.

 

Kada sam videla koliko je ova pametna seckalica jednostavna za korišćenje, a zamenjuje sve noževe i makaze, ja sam bila oduševljena. Nisam više sekla prste sebi, a svi delovi su bili jednaki kad sam sekla sir i povrće. Nisam imala pojma da je ovako jednostavno. Sa njima sečem meso, povrće, sir, voće...

 

foto: Promo

Nož ima i ravni deo ispod, koji je kao daščica, tako da sad sve sečete jednako i ravno, a daska vam nije potrebna.

 

Ima i jedan rebrasti deo, kojim se ljušti riba. Ja sam sve noževe sklonila, jer koristim samo njega. Istovremeno mi služi kao otvarač za flaše, pa mi čak ni to više ne treba.

 

Danas ovaj nož 6 u 1, pametnu seckalicu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Moja deca misle da ja kuvam najbolje na svetu i muž je šokiran mojom transformacijom.

 

Probajte, stvarno je lako! Praktičan je, ubrzava proces pripreme hrane, čini ga lakšim, manje sudova se prlja i štedi novac koji biste inače potrošili na nekoliko noževa!

 

(Promo - tekst / Foto: Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...