Najnovije vesti

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Nije sve u parama, siromašniji muškarci su bolji u krevetu
Foto: Shutterstock

Sad je i dokazano

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Nije sve u parama, siromašniji muškarci su bolji u krevetu

Žena

Najnovije istraživanje je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima mnogo bolji u krevetu, verniji i emocionalno dostupniji od onih koji puno zarađuju.

 

Navodno, oni koji nemaju mnogo novca nemaju ni velikog izbora čime da privuku žene, pa moraju biti ili duhoviti ili jako dobri u krevetu (najbolje oboje).

 

Rezultati istraživanja potvrđuju da, čim je novca manje, više je truda, vernosti, orgazama, smeha i sreće, a slično misli i profesor Adam Galinski sa univerziteta Severozapadni Čikago, koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemerni u poređenju s bogatijima.

 

Oni koji prosečno zarađuju su po pravilu ljubazniji s nepoznatim ljudima, a pri takvim društvenim kontaktima redovno koriste osmeh i raspoloženiji su za razgovor.

 

I magazin Psajkolodžikal sajens piše da su bogatiji grublji i bahatiji jer veruju da im ne trebaju nova poznanstva ni dokazivanje, a oni slabijeg imovinskog statusa traže svoju priliku i otvorenog srca pristupaju ljudima. Oni takođe tvrde da su bogati i uspešni muškarci skloniji seksističkom ponašanju.

 

(Kurir.rs/ Foto: Shutterstock)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...