ZATRUDNELA SAM I TADA JE POČEO PAKAO: Dečko već 5 meseci ne želi da ima S*KS sa mnom, svako veče uradi nešto zbog čega PLAČEM SATIMA!
Foto: Profimedia

ISPOVEST OČAJNE DEVOJKE

ZATRUDNELA SAM I TADA JE POČEO PAKAO: Dečko već 5 meseci ne želi da ima S*KS sa mnom, svako veče uradi nešto zbog čega PLAČEM SATIMA!

Žena -

Zajedno su pet godina, a otkako je trudna njen dečko ne želi da ima seks s njom. Uvek su imali dobar seksualni život, a sada kao da ga više ne privlači. Za savet je pitala kolumnistkinju Deidre Sanders.

“Uvek smo imali veliku želju za seksom. Dete smo stvarno želeli i kada sam konačno zatrudnela nakon šest meseci bili smo presrećni. Sada sam trudna pet meseci i samo smišlja izgovore. Ne želi da isprobava nove poze u seksu”.

Primetila je i da gleda druge žene što pre nikada nije radio, a kada su u krevetu uvek zaspi prvi kako ne bi mogli da imaju odnose.

“Da sam znala da ću mu postati neprivlačna, ne bih nikada ni zatrudnela. Kako će samo reagovati na moje trudove ili na telo nakon porođaja?”

foto: profimedia

Deidre joj je odgovorila:

“Nekim muškarcima nije prijatno da imaju seksualne odnose s trudnicama, a možda se brine da će seks povrediti dete. Možda ne može da vas vidi kao ženu s kojom želi seks i kao majku njegovog deteta. Nemojte prerano da donosite zaključke. Pitajte ga zašto je nervozan ili šta ga odbija od vas.” Kurir.rs / The Sun / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja