ONI ZAPUŠE SUDOPERU I STAVE MALO DETARDŽENTA! Kada je Tijana videla kako Nemci peru sudove SMUČIO JOJ SE ŽIVOT, a i VAMA ĆE!
Foto: Profimedia

ODVRATNO

ONI ZAPUŠE SUDOPERU I STAVE MALO DETARDŽENTA! Kada je Tijana videla kako Nemci peru sudove SMUČIO JOJ SE ŽIVOT, a i VAMA ĆE!

Žena -

Tviterašica Tijana posvetila je niz tvitova nemačkoj metodi pranja posuđa, i to s punim pravom jer zaista teško da postoji nešto gnusnije od toga sa čim se ona susrela, a evo kako je ona došla do svog otkrića:

"Došlo je vreme za seriju tvitova o tome kako Nemci peru sudove! Hint: Odvratno je. Prvi put sam se s tim susrela prošle godine na rezidenciji u Frankfurtu kada se Nemac iz grupe ponudio da opere sudove u našem stanu.

Nisam gledala šta radi, ali nakon što je završio zatekla sam gomilu još nasapunjanih sudova kako se suše. Pomislila sam: Ok, možda nikada pre nije prao sudove, sad ću ja to opet. I oprala sam ih ponovo. A onda sam ovog leta živela 10 dana na brodu sa šestoro Nemaca...

Naime, Nemci zapuše sudoperu, naliju je vodom i stave u tu vodu malo deterdženta da napravi penu. Onda u toj peni bućkaju sve prljave sudove, kao ribaju ih subđerom i onda tako, iz te ogavne bare, još nasapunjano posuđe ostavljaju sa strane da se suši.

foto: profimedia

Pranje sudova mi je najmrskiji kućni posao, ali kad sam to videla slošilo mi se pa sam svakog dana posle jela trčala u kuhinju da neko slučajno ne krene pre mene da pere suđe. I onda me jednog dana kapetan video kako perem suđe i pitao: Aaaa, ne znaš kako da zapušiš sudoperu?”

Mislim se, prijatelju, znam ja kako da je zapušim, nego ste vi ludi! Nije mi jasno kako se još nisu svi u Nemačkoj kolektivno potrovali. Uglavnom, draže mi bilo da misle da ne znam da zapušim sudoperu, nego da im objašnjavam, a kamo li da jedem iz posuđa što su oni prali".

Kurir.rs/Blic/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track