NAKON RASKIDA SAM IMALA SE*S SA 20 MOMAKA I NE MOGU DA PRESTANEM: Ispovest OČAJNE devojke (17) koja je na kraju morala da potraži POMOĆ!
Foto: Profimedia

OZBILJAN PROBLEM

NAKON RASKIDA SAM IMALA SE*S SA 20 MOMAKA I NE MOGU DA PRESTANEM: Ispovest OČAJNE devojke (17) koja je na kraju morala da potraži POMOĆ!

Žena -

Kolimnistkinja Deidre, svojim savetima je pomogla mnogima, a ovog puta obratila joj se devojka koja nije znala kako da obuzda svoje neodgovorno seksualno ponašanje, od koga je sramota.

- Imala sam samo jednu ozbiljnu vezu, ali sam spavala sa više od 20 ljudi. Dobijam poprilično lošu reputaciju, a pre nisam bila ovakva. Imam 17 godina i moji roditelji su jako religiozni. Odgajana sam u dobrom moralu još otkako sam bila devojčica. Moj brat ima 25 godina i sada je oženjen. Poprilično sam sigurna da je čekao do braka i ja sam mislila da ću učiniti istu stvar.

foto: Profimedia

Sa dečkom sam počela da se zabavljam prošle godine i bili smo zajedno za vreme mature i letnjih praznika. Bio je dobar i mislila sam da je onaj pravi. On takođe ima 17 godina i upoznali smo se u dramskoj grupi. S njim sam izgubila nevinost jedne noći na proslavi 18. rođendana njegovog prijatelja i od tada smo imali seks kad god bismo stigli. Mislila sam da ću s njim biti zauvek. Prijateljica mi je rekla da ga je videla u noćnom klubu kako se ljubi s drugom devojkom. Bila sam slomljena.

foto: Profimedia

Napala sam ga i priznao je da me je varao. Srce mi se slomilo i raskinula sam s njim, a moja prijateljica me uzela pod svoje i rekla da će mi nekoliko izlazaka s njom dobro doći. Ona je punoletna i u barove sam ulazila koristeći ličnu kartu njene sestre, a ubrzo smo krenule i u klubove. Momci su me uskoro primetili i počeli da me čašćavaju pićima. S jednim dečkom sam imala seks u toaletu jednog bara. Sledeće nedelje, tokom jedne večeri sam imala seks dva puta, s različitim momcima i nije me bilo briga. Samo mi se sviđala pažnja. Od tada sam imala seks sa više od 20momaka i ne mogu da prestanem. Ne znam šta nije u redu sa mnom. Moji roditelji bi me se stideli - napisala je preplašena mlada devojka.

Deidre je znala šta tačno da joj odgovori.

- Strogo vaspitanje pomešano s činjenicom da te prevarila prva ljubav daju ti poruku da ne zaslužuješ dugoročnu ljubav. Nesigurna si devojka kojoj očajnički fali samopouzdanje, a nažalost, ti mladi momci te vide onako kako i sama sebe vidiš, a to je kao nekoga ko ne može da ponudi ništa osim seksa. Možeš se izvući iz ovoga, ne brini. Idi na testiranje za seksualno zdravlje i ponovno izgradi svoje samopouzdanje- napisala je iskusna savetnica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja