OD OGROMNIH GRUDI NE MOŽE DA ŽIVI! Smanjuje ih za 8 brojeva i DONIRA ženama koje su žrtve OPASNE BOLESTI (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

užasan teret

OD OGROMNIH GRUDI NE MOŽE DA ŽIVI! Smanjuje ih za 8 brojeva i DONIRA ženama koje su žrtve OPASNE BOLESTI (FOTO)

Žena -

Alis Viskin (26), majka jednog deteta iz Velike Britanije, ima ogromne grudi i nije nimalo srećna zbog toga, kaže da joj smetaju pa čak i narušavaju zdravlje. Planira da ih smanji i tkivo dojki donira pacijentkinjama obolelim od raka dojke koje su bile na mastektomiji.

Njene grudi u zadnjih su godinu dana porasle sa veličine H do L, najveće na popisu veličina za grudnjak u Velikoj Britaniji. Za poređenje, između najmanje A veličine i L je razlika od 18 brojeva. Grudnjak za tako velike grudi jako je teško pronaći na tržištu.

Ona tvrdi da su se njene grudi u posljednjih godinu dana povećale za četiri broja i da joj smetaju dok obavlja bilo kakve poslove, leđa je znaju boleti. Odlučila je da ih smanji na račun zdravstvenog sistema u Velikoj Britaniji jer su dovoljno velike da taj trošak ne mora snositi sama.

"Nikada nisu bile toliko velike, bole me leđa, ne mogu da hodam. Jako sam ograničena oko onoga što mogu činiti, a to sve utiče i na moje mentalno zdravlje", rekla je i dodala da je ranije bila vrlo nervozna zbog odlaska pod nož, ali nakon što joj je dečko početkom godine umro od srčanog udara, shvatila je koliko je zapravo srećna i želi poboljšati kvalitet svog života.

"Samo jedan donor tkiva može pomoći do deset žena. Život nije stvar onoga što imate i kako izgledate. Darovati svoje tkivo nekome i tako mu pomoći je nešto na šta ću biti jako ponosna, jer meni ne treba", ispričala je.

Nada se da će nakon zahvata njene grudi biti manje za otprilike osam veličina.

"Operacija će trajati četiri sata. Imaću lažnu bradavicu i neću moći dojiti dobijem li još jedno dete. Postoji deset posto šansi da će opet narasti, ali ako to sve na kraju ne uspe, volela bih da se o ovoj temi barem više govori", dodala je.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja