NEZAOBILAZNI KOMADI OVE JESENI: Pogledajte šta svaki stilizovani muškarac treba da ima u garderoberu!
Foto: Profimedia

NEZAOBILAZNI KOMADI OVE JESENI: Pogledajte šta svaki stilizovani muškarac treba da ima u garderoberu!

Žena -

Jesenja sezona donosi sa sobom nove modele koji će biti nezaobilazni. Za besprekoran izgled nije potrebno mnogo: dobre pantalone ukombinovane sa majicom ili košuljom, upotpunjene udobnom obućom i to je sve! Ukoliko želite da budete oličenje stila i elegancije, pogledajte koji su to komadi koji će ove jeseni biti popularni.

Ono što svaki muškarac treba da ima u garderoberu jesu moderne lanene pantalone, koje nikada ne izlaze iz mode. Sive karo lanene pantalone su veoma lagane i udobne i uz njih vrlo lako možete postići efektan stajling. Možete ih poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.990 rsd.

foto: Promo

Model Mext pantalona su omiljene mnogima. Klasičnog su kroja, ali zanimljivog dezena. Sa ovim modelom nećete pogrešiti kada su u pitanju dnevne, ili večernje kombinacije za izlazak. Udobne su, pamučne te su odličan izbor za svaki dan. OVDE ih možete poručiti po ceni od 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ove sezone popularne su košulje sa printom! U njima ćete sigurno biti zapaženi, a uz jednobojne pantalone, ili bermude su odličan izbor. Bela košulja CODE sa motivima cveća i ptica može biti vaša za 1.900 rsd, poručite je OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Košulja CODE green je za odvažne muškarce, koji vole da ponesu neke smelije komade garderobe. Print je efektni, zelena boja naglasiće vaš ten. Košulju možete OVDE poručiti, za 1. 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ako volite cipele od kože visokog sjaja, onda se odlučite za model U.L.U.S. black shine. Elegantne su, presijavaju se, odlično se slažu uz odelo i sve elegantnije kombinacije. Dostupne su u crnoj i teget boji. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 7.800 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko ste pak ljubitelj sportske obuće, onda je model Gabelli za Vas. Sačinjene su od 100% kože, dostupne u teget boji, po ceni od samo 3.900 rsd. Možete ih naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

*Celokupan asortiman možete videti OVDE.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia ,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track