SUPER TRIK: Silikonska pločica umesto eksera i bušenja! Kako to?
Foto: Promo

SUPER TRIK: Silikonska pločica umesto eksera i bušenja! Kako to?

Žena -

Magična stezna pločica je mala samolepljiva pločica, koja će uneti velike promene u vaš prostor – pogledajte OVDE!

Ona je tako mala a tako moćna: Lepi sve predmete koje želite da vam stoje na dohvat ruke. Više vam nisu potrebni ekseri i majstor u kući, sada sve možete sami.

foto: Promo

Zahvaljujući specijalnom gelu, Grip eez drži stvari zalepljenje na kojoj god površini želite. Podlogu je prethodno neophodno očistiti od prašine i ne sme biti lepljiva ili mokra i imati rupice. Odlična mala višenamenska pločica lepi predmete težine do 2 kg: slike, table, telefon (u kolima npr) itd. U kupatilu možete držati, šampon, kupke, brijače i četke i za to vam nije potreban držač, ni ormarić, već sampo Grip eez.

U pakovanju dobijate čak 5 pločica, a svaku od njih posle korišćenja možete oprati i do 1000 puta i ponovo je koristiti.

Grip Eez je potreban svakoj kući, zato odmah napravite organizaciju u vašoj kući i već danas naručite fantastični Grip Eez po AKCIJSKOJ ceni od samo 490 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Grip eez ima bezbroj načina za upotrebu. Praktičan je i u radionicama, kuhinji, ostavi gde držite alat i druge stvari koje je potrebno organizovati. Svojstva ostaju nepromenjena i po jako visokim i niskim temperaturama. I što je najvažnije ne oštećuje zidove, niti bilo koju drugu površinu.

Već danas naručite fantastični Grip Eez po AKCIJSKOJ ceni od samo 490 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track