VEROVALA DA JE TRUDNA, A IMALA JE RAK! Karcinom oponašao SIMPTOME 2. stanja, čak je i svaki test bio POZITIVAN! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

STRAŠNO

VEROVALA DA JE TRUDNA, A IMALA JE RAK! Karcinom oponašao SIMPTOME 2. stanja, čak je i svaki test bio POZITIVAN! (FOTO)

Žena -

Grejs Bejker-Paden (23) imala je mučnine, menstruacija joj je izostajala, pa je uradila četiri testa za trudnoću pre posete lekaru. Svi su bili pozitivni i srećnom paru potvrdili da je trudna. Grejs i otac deteta, Džo Kavling (28) već su počeli razgovarati o imenu za dete.

Buduća majka je počela svakodnevno povraćati, a želudac joj je krenuo naticati. Mislila je da su to simptomi trudnoće. Međutim, počela je primećivati tragove krvi i otišla je u bolnicu u strahu da je pobacila. Lekari su je pregledali i otkrili da se u njenom stomaku ne krije beba, nego karcinom.

"To je bio takav šok. U jednom trenutku dam se veselila uzbudljivoj budućnosti, a u drugom beba više nije postojala i moje zdravlje je bilo ugroženo. Samo sam želela da što pre izvade tu "užasnu masu" iz mene", rekla je.

Lekari su potvrdili da je u pitanju molarna trudnoća - neoplođeno jaje je uzrokovalo porast nivoa hormona, što je, čini se, oponašalo simptome trudnoće.

Testovi su pokazali da je kancerogena masa zloćudna, pa su je lekari uklonili, a Grejs je morala ići na hemoterapiju šest meseci.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja