NAJLUKSUZNIJI HOTEL HURGADE: Premier Le Reve 5*, za goste prefinjenog ukusa
Foto: Promo

NAJLUKSUZNIJI HOTEL HURGADE: Premier Le Reve 5*, za goste prefinjenog ukusa

Žena -

Na samo dvadesetak kilometara udaljenosti od aerodroma u Hurgadi, na Crvenom moru, poznatom kao „more sedam boja“, nalazi se zaliv Sahl Hasheesh. Naizgled beskrajnih 12,5 kilometara zlatne peščane obale ljubi mirno, prozirno plavo more u ovom zalivu, čije romantično ime prevedeno na naš jezik jeste „zelena dolina“.

foto: Promo

U bajkovitu dolinu izuzetne lepote, sa građevinama i ukrasima iz persijskih i arapskih priča, ušuškao se ekskluzivan hotel sa pet zvezdica, Premier Le Reve 5*. Govorimo o jedinstvenom hotelu, namenjenom onima sa istančanim ukusom i jasnim željama po pitanju toga kako njihov zasluženi odmor treba da izgleda. Hotel je, pre svega, namenjen isključivo starijima od 16 godina, te je potpuno posvećen udovoljavanju potreba gostiju kojima je potreban mir, odmor i odmerenost u svakom smislu. Veoma je interesantan parovima svih godina, a prava je poslastica za uživanje u medenom mesecu.

foto: Promo

Već sam ulaz hotela Premier Le Reve 5* i njegov svetao i prostran lobi govore sve prethodno navedeno. Ovde nema neželjene buke, samo prijatan žamor zadovoljnih gostiju. Nikako nema žurbe, sve teče kao mirna reka, u urednim alejama prepunim brižno odgajanog cveća i palmi. Među njima popločani putići u hladu palmi vode između bazena, kraj kojih su uredno poređane udobne, drvene ležaljke. Par koraka dalje, pružaju se tirkizne boje mora Hurgade. Ukoliko vam, nekim čudom dosadi kupanje u dubokom i plavom, topao pesak i koralni greben, hotel Premier Le Reve 5* se može pohvaliti zavidnim izborom bazena. U onom najvećem, koji se u zimskom periodu greje, možete se zabaviti i razgibati uz entuzijastične animatore. Odmah do, nalazi se nešto manji bazen sa morskom vodom, a pored toga hotel ima još dva manja bazena, od kojih je jedan u takozvanoj „silent“ zoni, namenjen onima koji zaista žele potpuni mir i tišinu.

foto: Promo

Kako bi sve prethodno pomenuto bilo upotpunjeno i drugim uslužnim zadovoljstvima, a pre svega gastronomskim, hotel Premier Le Reve 5* nudi ultra all inclusive koncept i nekoliko a la carte restorana različitih svetskih kuhinja. Počevši od glavnog hotelskog restorana „Turquoise“, preko italijanskog restorana „Bella“ i mediteranskog restorana „Mermaid“, do orijentalnih restorana indijske, japanske i kineske kuhinje, svuda odiše prijatna, spokojna atmosfera, u udobnom i elegantnom ambijentu.

foto: Promo

Potrebno je samo da poželite ovakvo iskustvo, a sa turističkom agencijom „1 A Travel“ ovakve želje su lako ostvarive. Posetite zvaničan sajt agencije, gde u svako doba, 7 dana u nedelji možete izvršiti online rezervaciju https://www.1atravel.rs/, a za sva pitanja u vezi planiranja vašeg letovanja se možete konsultovati putem kontakt centra, na 011/655 78 00.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track