Najnovije vesti

BILA JE TRUDNA, A PREMINULA JE NEKOLIKO MINUTA PRE UDAJE! Svi su mislili da samo kasni na VENČANJE, a sa njom se događalo NEŠTO STRAŠNO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO

BILA JE TRUDNA, A PREMINULA JE NEKOLIKO MINUTA PRE UDAJE! Svi su mislili da samo kasni na VENČANJE, a sa njom se događalo NEŠTO STRAŠNO! (FOTO)

Žena

Džesika Guedes (30) iz Sao Paula sela je u limuzinu u venčanici. Bio je to njen najradosniji dan. U stomaku je nosila dete čoveka za kog je tog dana trebalo da se uda i činilo se da je život savršen. Ona, u samo jednom trenu, ogromna sreća preokrenula se u tragičnu priču.

Sve je počelo kada je u limuzini Džesika osetila mučninu, slabost i jake bolove u vratu. Njena majka koja je bila prisutna pomislila je da je to zbog prevelikog uzbuđenja. Nažalost, pogrešila je jer Džesika je umrla svega par minuta pre nego što će izgovoriti "Da".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Ljubav Džesikinog života, vatrogasac Flavio Gonsalavez (31) stajao je pred oltarom, ali njegova mlada nikako se nije pojavljivala. U početku nije brinuo i mislio je da Džesika samo kasni. Međutim, vreme je prolazilo, a u njemu je rasla panika. Onda je video rođaka koji panično trči i zove upomoć.

Džesika se u tom trenutku onesvestila u automobilu. Bila je u šestom mesecu trudnoće i hitno je odvezena u državno porodilište u Sao Paolu. Odatle su je prebacili u privatnu bolnicu i carskim rezom su izvadili bebu u pokušaju da makar nju spasu jer u tom trenutku je Džesikin mozak bio mrtav usled jakog moždanog udara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Beba Sofija rođena je sa svega 930 grama. Bila je dugačka 34 centimetara i odmah smeštena na neonatalnu intenzivnu negu.

Flavio se danas priseća tih trenutaka:

"Njen rođak je dotrčao do mene i rekao mi da se Džesika onesvestila. Otrčao sam do kola i otvorio vrata, a ona je ležala. Ipak, došla je svesti i znala je da razgovaram sa njom. Rekao sam joj: "Tu sam dušo". Odgovorila mi je da ne brinem i da će sve biti u redu, ali da oseća jake bolove u vratu", seća se kroz suze Flavio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

U tom trenutku, Flavio je ponovo bio spasitelj, kao i kroz celu svoju karijeru.

"Izvukao sam je iz kola, pružio joj prvu pomoć i zamolio svoje prijatelje vatrogasce koji su bili tu da mi pomognu. Lekarski nalazi kažu da je do moždanog udara došlo zbog preeklampsije i unutrašnjeg krvarenja", kaže Flavio.

Inače, Džesikini rođaci kažu da ništa nije ukazivalo na ovu tragediju.

"Džesika je pohađala časove prenatalne nege. Nije imala povišen krvni pritisak i bila je sasvim zdrava pre trudnoće. Dobro je jela i bila je aktivna", kaže njena rođaka.

"Zračila je snagom i pozitivnom energijom. Bio sam presrećan što ću biti njen muž i otac našeg deteta. Moram da ostanem jak. Ljubav mog života me je naučila da poštujem i dobro tretiram ženu i verujem da ću biti dobar otac našoj ćerki", kaže Flavio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...