IMA 96 GODINA I NAJSTARIJI JE MODEL NA SVETU! Alis nema konkurenciju, a NJENU OTMENOST mlađe koleginice KOPIRAJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ŽENA ZMAJ

IMA 96 GODINA I NAJSTARIJI JE MODEL NA SVETU! Alis nema konkurenciju, a NJENU OTMENOST mlađe koleginice KOPIRAJU! (VIDEO)

Žena -

Uglavnom karijera modela traje od tinejdžerskih dana pa sve do srednie 30-ih, ali savremeno doba donosi nove tendecije - manekenke su sve starije, i čak u poznim godinama se bave ovim poslom i to vrlo uspešno.

Dokaz za to je i "poplava" sedokosih modela u poslednjih nekoliko godina na čelu sa čuvenom 71-godišnjom Majom Musk, ali je definitivno pobednik u ovoj kategoriji najstarija azijska manekenka Alis Pang.

Verovali ili ne, Alis ima čak 96 godina, a u vode modelinga ušla je pre svega tri godine i to na nagovor unuke.

Ova dama iz Hong Konga oduvek je volela da se dobro oblači i da izgleda elegantno, a starost je u tome nije omela, pa je njena unuka posmislila kako bi bilo idealno da se Alis prijavi na oglas u kom su tražili modele starije od 65 godina.

foto: Printscreen Youtube

Na koncu svega - žiri je zaista izabrao Alis, a ona je rešila da se oproba u tome, uprkos tome što nije imala predstavu o poslu modela. Međutim, ispostavilo se da je dosta toga potrebnog već nosila u sebi, pa su se jedna za drugom nizale brojne reklame i saradnje sa poznatim brendovima.

"Moja unuka je videla da zapošljavaju modele starije od 65 godina, pa je poslala moje fotografije i ispostavilo se da im se sviđaju. U početku nisam znala kako da se bavim manekenstvom, pa me je menadžerka puno naučila, a i ostale devojke mi pomažu u šminkanju. Postepeno sam razvijala zanimanje za manekenstvo i postajala sam sve bolja u tome", ispričala je ova elegantna dama.

foto: Printscreen Youtube

Ova Kineskinja, rođena davne 1923. godine, kaže da nije imala nikakve trikove niti bjuti rutinu, već da je samo imala sreće sa genima. Danas je neobično, otmeno držanje i specifičan izgled, neuobičajen za kasne godine, izdvajaju iz mase i čine jednim od najtraženijih modela tog tipa u modnoj industriji.

"Godine su samo broj. Ne zanima me šta će drugi ljudi reći o načinu na koji predstavljam sebe", zaključila je Pangova.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja