Najnovije vesti

MLADA HTELA DA TESTIRA IZABRANIKA, PA OSTALA BEZ NJEGA! Neutešno je plakala na ULICI nakon što se on zbog OVOGA okrenuo i OTIŠAO ZAUVEK (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

IZVUKLA DEBLJI KRAJ

MLADA HTELA DA TESTIRA IZABRANIKA, PA OSTALA BEZ NJEGA! Neutešno je plakala na ULICI nakon što se on zbog OVOGA okrenuo i OTIŠAO ZAUVEK (VIDEO)

Žena

King Kao (26) je nevesta iz Kine koja je rešila da se našali na račun svog dečka, ali je za to izabrala verovatno najgoru moguću priliku - dan kada su imali zakazano fotografisanje.

foto: Printscreen YouTube

King je sebi dodala par decenija i pred budućim mužm se pokazala kao baka. Kako kaže, želela je da proveri njegovu reakciju na nju i to da li će je voleti i kada ona bude stara. To je, kaže ona, bio test.

Međutim, mladoženjinu reakciju sigurno nije očekivala. Naime, King je želela da zadrži masku i na slikanju i pored mladoženjinih molbi da je skine.

"Ako ćeš me zaista voleti i za 50 godina kao što tvrdiš, šta je problem da tako izgledam i sad na slikama?", pitala ga je King.

foto: Printscreen YouTube

Uskoro, rasprava je prerasla u pravu svađu. Međutim, King nije popuštala. Na kraju je frustrirani mladoženja u besu slomio naočare i uleteo u taksi.

Mlada je u šoku čekala par minuta, verovatno očekujući da je to samo predstava i da će se mladoženja vratiti.

Kada je shvatila da ga nema, čučnula je nasred ulice i zaplakala.

Na kraju, i sama je pozvala sebi taksi i otišla kući, dok je internetom ostao da kruži snimak ovog upropašćenog svadbenog fotografisanja.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...