Najnovije vesti

NA OVO BACATE OGROMNE KOLIČINE NOVCA, BEZ RAZLOGA: Na ovaj način možete UŠTEDETI i biti ZDRAVIJI!
Foto: Promo

NA OVO BACATE OGROMNE KOLIČINE NOVCA, BEZ RAZLOGA: Na ovaj način možete UŠTEDETI i biti ZDRAVIJI!

Žena

Iako vam tako ne izgleda, bacanjem hrane bacate i popriličnu količinu novca.

foto: Promo

Vaša omiljena hrana koja je lako kvarljiva brzo završi u kanti jer ste je otvorili i niste stigli da je pojedete. Umesto kupovine ogromne količine hrane odjednom, kupujte hranu za nedelju dana. Tako ćete lakše imati kontrolu nad onim što stvarno jedete. PLUS primenite sledeći savet:

Super praktični ručni zavarivač kesa koji vam omogućuje da zatvorite bilo koju kesu i na taj način produžite rok namirnicama. Hrana na taj način biva zaštićena od razmnožavanja bakterija i mešanja mirisa. Samim tim ni vaš frižider ne poprima miris hrane.

Idealno je imati ga prilikom pripreme zimnice kada je neophodno zatvoriti pregršt kesa za odlaganje. S obzirom da su poslednje pripreme za spremanje zimnice u jeku – zgrabite vaš ručni zavarivač kesa klikom OVDE ili na broj 011/6 888 999 po ceni od samo 790 rsd.

foto: Promo

Koristi se veoma jednostavno: tako što prislonite deo kese koji želite da se zatvori i vrhom aparata pritisnete. Aparat radi na baterije, pa nećete biti prostorno ograničeni što bi bio slučaj da radi na struju i da ima kratak kabl.

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i poručite svoj zavarivač za kese za samo 790 din ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...