MAMA, OPRAŠTAM TI! Od ćerke je sa 35 godina KONAČNO naučila najvažniju LEKCIJU u životu! Dete joj je OTVORILO OČI, od ove priče ćete ZAPLAKATI (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

EMOTIVNO

MAMA, OPRAŠTAM TI! Od ćerke je sa 35 godina KONAČNO naučila najvažniju LEKCIJU u životu! Dete joj je OTVORILO OČI, od ove priče ćete ZAPLAKATI (FOTO)

Žena -

Često najvažnije lekcije o životu dolaze iz najneočekivanijih izvora. To se dogodilo meni, kada me je moja trogodišnja ćerka naučila najvažnijoj stvari koju znam.

Tako piše mama i blogerka Meri Ketrin Bekstorm, koja je na svom Fejsbuk profilu podelila epizodu sa ćerkom koja je raznežila ljude širom sveta, a mi je prenosimo u celosti.

"Moja ćerka i ja smo se sat vremena borile da konačno zaspi. Konačno sam je pre oko desetak minuta stavila u krevet i kroz stisnute zube, puna besa, rekla joj: "Volim te Holand, ali da večeras više nisi rekla ni reč. Sad ideš na spavanje i dosta mi je kenjkanja oko plišanih igračaka".

"Mama?"

Taman sam bila na vratima i bukvalno sam zagrizla jezik.

"Šta je sad Holand?"

"Moram da ti kažem još jednu stvar."

Naravno da je morala. Ustala je i podbočila se. Kosa joj je divlje letela oko lica a ručicama je brisala suze i sline sa lica.

"Mama", počela je i zurila u mene... "OPRAŠTAM TI".

A onda se bacila na krevet i počela da neutešno plače sigurno minut. Nisam znala šta da radim. To njeno "opraštam ti" zvučalo je kao psovka.

"Znaš li ti šta uopšte znači opraštati?"

"Znam!"

Naravno da sam morala da čujem objašnjenje.

"To znači da nisi u pravu, a ja sam umorna od toga da sam ljuta i sad ću da idem da spavam i srce mi više neće imati stomakobolju kad ti oprostim", rekla mi je.

I eto, tako sam ja večeras naučila lekciju o opraštanju od trogodišnjakinje. I naravno da sam se popela u njen krevet i izmazila se sa njom, jer je i moje srce imalo stomakobolju.

Moja devojčica me je podsetila da nikad ne idem ljuta u krevet, da mi srce ne bi imalo stomakobolju. I znate šta? Imam 35 godina i tek sad sam usvojila tu lekciju.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja