IMA 70 GODINA, A NJEN PARTNER 79 I S*KS JE NIKAD BOLJI: Mislili smo da ćemo koristiti POMAGALA, ali onda smo shvatili OVO i ponovo se ZALJUBILI!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

IMA 70 GODINA, A NJEN PARTNER 79 I S*KS JE NIKAD BOLJI: Mislili smo da ćemo koristiti POMAGALA, ali onda smo shvatili OVO i ponovo se ZALJUBILI!

Žena -

Pomalo neobičnu ljubavnu priču ispričala je gospođa u penziji koja tvrdi kako u 70. godini života u potpunosti uživa u seksu.

"Kada smo se upoznali ja sam već 10 godina bila udovica. Iako sam bila usamljena, nisam tražila vezu i nisam bila zainteresovana za seks. Znali smo se dugih 15 godina, ali tek kada smo počeli razgovarati o smislu života stvorila se nova intimnost", opisuje ona početak njihove romanse.

foto: Profimedia

Kaže kako je već bila prihvatila da fizički nije u formi za seks te je bila iznenađena načinom na koji je njeno telo reagovalo na zagrljaje i čedne poljupce.

"S vremenom, shvatili smo da se stvari menjaju postepeno. Povećano samopouzdanje, pažnja i poverenje rezultiralo je punijim iskustvom. Nemam potrebu uklopiti se u svoje ili tuđe ideje kako uspešna seksualna veza mora izgledati. Davanje i dobijanje zadovoljstva i ljubavi dovoljno je", kazala je, pa dodala kako njenom seksualnom životu zavide i mlađi ljudi.

Tvrdi kako s 30 godina ne bi verovala da joj je neko rekao da će sa 70 uživati u seksu bez pomagala, a kaže i kako bi verojatno bilo pomalo zgađena.

"Seks je kao fino vino, sazreva s godinama. Negde usput, čak sam se i zaljubila", dovršila je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja