ONA JE ŽIVA BARBIKA I KUNE SE DA NIKAD NIJE BILA NA OPERACIJI: Nisam imala lutke kao dete, pa sam postala OPSEDNUTA! Neće ići kod PLASTIČARA, služi se samo jednom FOROM (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

samo izgleda plastično

ONA JE ŽIVA BARBIKA I KUNE SE DA NIKAD NIJE BILA NA OPERACIJI: Nisam imala lutke kao dete, pa sam postala OPSEDNUTA! Neće ići kod PLASTIČARA, služi se samo jednom FOROM (FOTO)

Žena -

Marsela Iglesijas iz Argentine želi da izgleda kao Barbika, ali boji se odlaska pod nož pa je jednostavno odlučila kupovati ružičastu odeću, šminkati se na određeni način i nositi perike. Iako ima ubrizgan botoks, filere u usnama i umetke u zadnjici, kaže kako se ne želi podvrgnuti plastičnoj operaciji.

Osim perika, u očima ima sočiva u boji, a koristi i veštačke trepavice.

Mnogi je na društvenim mrežama prozivaju da je plastična, a ona uvek pokušava da ih razuveri. Naime, ne misli da se podvrgne plastičnim operacijama, a veliku pažnju posvećuje svojoj šminki, kao i odeći. Priznaje kako joj za spremanje pre izlaska iz stana treba oko 40 minuta.

"Mnogi me optužuju da izgledam lažno, ali oni koji me poznaju, znaju i da je moja lepota prirodna. Za moj izgled zaslužna je jedino šminka", izjavila je.

Kaže kako je njena opsednutost Barbikama počela kada je bila mala jer nikada nije imala ove popularne lutkice.

"Sve su se moje prijateljice i komšinice igrale Barbikama, oblačile ih u raznu odeću i imale kuću za njih. S vremenom sam postala sve više opsednuta lutkicama jer je za mene svaka Barbika savršena", rekla je.

"Tek kada sam dobila obline pomislila sam kako bih mogla postati ljudska lutkica. Kupovala sam drugačiju odeću kako bih promenila svoj stil, nosila sam mamine potpetice i stavljala sam pramenove na kosu kada sam imala 14 godina da izgledam kao plavuša", dodala je Marsela.

Svojim izgledom želi svima poručiti da ostvare svoje snove i urade šta je potrebno da izgledaju kako žele, a dodaje da bi plastična operacija trebalo biti poslednja opcija.

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja