MOJ MUŽ ŽURI DA ZAVRŠI POSAO! Žena očajna jer NIKAD ne vodi ljubav! Sve je mehanički i bez EMOCIJA! Ne zna šta će od sebe
Foto: Profimedia

ispovest iz spavaće sobe

MOJ MUŽ ŽURI DA ZAVRŠI POSAO! Žena očajna jer NIKAD ne vodi ljubav! Sve je mehanički i bez EMOCIJA! Ne zna šta će od sebe

Žena -

Žena koja se javila poznatoj savetnici i požalila se o tome kako je mislila da su ona i njen muž na istoj strani, odnosno da misle isto o vođenju ljubavi, ali kako kaže, uvek se dogodi da je on u žurbi da "obavi posao" kako bi došao njegov red da ona radi stvari za njega.

"Mi smo u četerdesetima, ali njemu nikada nije stalo do naše intime i da vodi ljubav sa mnom kako treba", požalila se nesrećna žena.

foto: Profimedia

Opisala je da je njihov seksualan odnos kao mehanički. Kada je pokušala razgovarati sa svojim mužem o tome, on je počeo da tvrdi da ona njega previše pritiska i rekao je da je sve to njena krivica.

"Ostatak našeg braka je poprilično dobar", dodala je.

"Recite svom mužu da ćete uvesti novitete u krevetu i jednom nedeljno izmasirajte jedan drugoga polako", odgovorila je terapeutkinja portala The Sun.

Savetovala je ženi da ona prva izmasira svog muža da vidi kako bi to trebalo izgledati. Rekla je da bi masiranje muža kod njega trebalo podstaći osećaje nežnosti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja