OTAC JOJ PREMINUO, A ONA JE NASTAVILA DA ŠALJE PORUKE NA NJEGOV BROJ! Pričala mu je o svemu što joj se dešava, žalila se i radovala sa njim! Jednog dana je DOBILA ODGOVOR i ostala bez teksta, plakaćete kao KIŠA (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

potresno

OTAC JOJ PREMINUO, A ONA JE NASTAVILA DA ŠALJE PORUKE NA NJEGOV BROJ! Pričala mu je o svemu što joj se dešava, žalila se i radovala sa njim! Jednog dana je DOBILA ODGOVOR i ostala bez teksta, plakaćete kao KIŠA (FOTO)

Žena -

Nakon što je umro čovek koji je brinuo o njoj, devojka je nastavila slati sms poruke na njegov broj. A onda je dobila odgovor čoveka koji je izgubio ćerku u prometnoj nesreći.

"Hej, tata, to sam ja! Sutra će mi opet biti težak dan, napisala je Klaristi Paterson (23) u sms poruci koju je poslala na broj mobilnog koji je koristio njen otac, veče pre četvrte godišnjice njegove smrti. Već četiri godine svakodnevno mu je slala poruke s vestima iz svog života, nastojeći tako zadržati neku vezu s njim. I ovaj put je u poruci napisala koliko joj je bilo teško tokom četiri godine koliko ga nema, tokom kojih je uprkos svemu dobila bitku protiv raka i uspela završiti fakultet, ne očekujući ništa. A onda je stigao odgovor.

"Zdravo, dušo! Ja nisam tvoj tata, ali dobio sam sve tvoje poruke tokom ove četiri godine. Veselim se tvojim jutarnjim porukama i večernjim javljanjima. Zovem se Brad i izgubio sam ćerku u prometnoj nesreći 2014. i tvoje su me poruke održale u životu. Kad mi pošalješ poruku, znam da je to poruka od Boga, odgovorio je u svojoj poruci Klarisiti Bred.

"Žao mi je što si izgubila nekog tako bliskog, ali čitao sam tvoje poruke i video kako rasteš i prolaziš kroz probleme koje mnogi nemaju. Mnogo puta sam ti hteo odgovoriti, ali nisam ti želeo slomiti srce, napisao je Bred te pohvalio Klarisiti zbog toga kako napreduje. Nazvao ju je svojim anđelom, nakon što je izgubio sopstvenu ćerku u razornoj nesreći.

"Voleo bih da je moja ćerka mogla postati takva kao ti. Hvala ti na svakodnevnim porukama, podsetila si me na to da ima Boga i da nije njegova greška to što moje male djevojčice više nema. Dao mi je tebe, mog malog anđela. Znao sam da će doći ovaj dan. Sve će biti u redu, samo uživaj u svakom danu i obasjaj nas svetlom koje ti je Bog dao. Žao mi je što moraš proći kroz ovo, ako ti to išta znači, jako sam ponosan na tebe", napisao je Bred u svome odgovoru devojci.

Duboko dirnuta, Klarisiti je podelila taj odgovor na Facebooku, gde ga je ubrzo podelilo više od 265.000 ljudi.

Napisala je: "Svaki dan protekle četiri godine pišem poruke svom tati, da bi znao kako sam. Danas sam dobila znak da je sve u redu i da ga mogu ostaviti da počiva u miru". Nakon što je dobila bezbroj poruka od ljudi koje je ova priča dirnula, u još jednom postu je objasnila da Džejson Ligons, kojem je pisala poruke, nije bio njen biološki otac, nego čovek koji je brinuo o njoj otkad je bila dete.

"On nikad nije propustio ni jedan moj ples u školi, promociju i - o, da! - znao mi je održati predavanje zbog mog ponašanja. Ako bih dobila dozvolu za izlazak, obavezno sam morala upoznati dečka koji me prati s njim, pa bi nam takođe održao dugačko predavanje", kaže Klarisiti.

Dodaje kako je plakala s njim, sve delila s njim, te postala vrlo samostalna i samosvesna jer se on potrudio da joj pokaže kako sreća izgleda.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja