Najnovije vesti

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Žene po forumima tvrde da PASTA ZA ZUBE može da posluži kao test za trudnoću?! Evo kako one to rade
Foto: Profimedia

Neverovatno

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Žene po forumima tvrde da PASTA ZA ZUBE može da posluži kao test za trudnoću?! Evo kako one to rade

Žena

Ako vam se nekada dogodilo da niste stigli da kupite test i proverite da li ste trudne, možete to uraditi uz pomoć paste za zube!

foto: profimedia

Naime, žene koje su pisale na forumima da možete da proverite da li ste trudne i jeftinijim trikom, kažu da su rezultati provereni. Potrebno je samo da u čistu posudu stavite malo paste za zube, koja mora da bude čisto bela.

Zatim, sve to pomešati sa istom količinom urina. Kada su se i urin i pasta "povezali", ostavite tako da odstoji 3-5 minuta.

Ukoliko se u toj smesi ne pokaže nikakva promena, to znači da niste trudni. Ali, ako pasta postane penasta sa plavim tragovima, znači da je test pozitivan.

Hormon HCG uzrokuje hemijsku reakciju u kombinaciji sa pastom za zube, ali ako "trudničkog hormona" nema u urinu, tada neće biti ni reakcije ni promene na zubnoj pasti.

Ipak, nemojte da verujete samo ovoj metodi. Jedino i sigurno je da kada posumnjate na trudnoću odete kod ginekologa!

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Foto Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...