VODITELJKA SAZNALA DA JE TEŠKO BOLESNA PRED KAMERAMA! Nije prekidala uključenje i gušila se u suzama dok je ženama pokušavala da prenese VAŽNU PORUKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

POTRESNO

VODITELJKA SAZNALA DA JE TEŠKO BOLESNA PRED KAMERAMA! Nije prekidala uključenje i gušila se u suzama dok je ženama pokušavala da prenese VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Žena -

Ali Mejer (41) je popularna novinarka iz Oklahome, a dok je radila uključenje uživo bila je potpuno opuštena dok nije saznala najgore vesti u svom životu.

Radila je prilog u želji da ženama skrene pažnju na važnost prevencije raka dojke i redovne preglede i tom prilikom se gledaocima javila iz ordinacije, a svoj prvi mamogram u životu je želela da podeli pred kamerama.

"Dakle, nadala sam se rutinskom mamogramu, ali evo kako je prošlo. Bila sam uverena da se neće desiti ništa posebno, međutim imam rak dojke", rekla je Ali u suzama svojim gledaocima.

foto: Printscreen Youtube

"Imam gomilu pitanja na koje još uvek nemam odgovor", rekla je jecajući.

"Sledeće nedelje idem na magnetnu rezonancu kako bi se rezultati potvrdili i kako bismo znali više o kanceru sa kojim se borim", dodala je.

Ali su lekari rekli da boluje od neinvanzivnog duktalnog karcinoma u desnoj dojci. Na njenu sreću, procenat preživljavanja je vrlo visok, ali će doktori morati da joj odstrane celu dojku.

"Užasan je to osećaj, činjenica da vam rak praktično jede telo", rekla je Ali koja je nakon operacije imala i rekonstrukciju koju je takođe snimila.

Srećom, uspela je da potpuno ozdravi i danas redovno ide na preglede.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja