SPAVALA SAM SA VIŠE OD 100 MUŠKARACA: Sve sam ih upoznala na društvenim mrežama, a onda sam postala ZAVISNA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ISPOVEST

SPAVALA SAM SA VIŠE OD 100 MUŠKARACA: Sve sam ih upoznala na društvenim mrežama, a onda sam postala ZAVISNA! (FOTO)

Žena -

Društvene mreže ponekad imaju prilično negativan uticaj na korisnike, a među njima se našla i Lori Džejd Vodruf, kojoj se seksualna opsesija pogoršala nakon što je i sama napravila profil.

Lori ističe da društvene mreže deluju kao droge koje su hranile njenu želju za seksom.

"Društvene mreže podstiču žene da stavljaju sadržaj koje inače ne bi", rekla je Lori.

"U mojoj najgoroj fazi bila sam opsednuta idejom spavanja s nepoznatim muškarcima. A društveni mediji su ostvarenje toga učinili zastrašujuće jednostavnim. Zaboravi na odlazak u bar, ili korišćenje dosadnih aplikacija za upoznavanje, društvene mreže su mi omogućile da u toplini svog doma, besplatno, nađem partnera" otkrila je.

Priznala je da je do sada spavala sa 100 do 200 muškaraca, a u periodu kada je zavisnost bil anajgora, imala je seksualne odnose sa 3 nepoznata muškarca nedeljno.

Lori, koja je sada terapeut, kaže da je za nju seks bio samo brz način da popuni unutrašnju prazninu.

"Osećala sam se tako prazno iznutra zbog čega sam čeznula za prisnošću i bliskošću. Zbog toga bih se oblačila u provokativnu odeću i fotke objavljivala na Instagramu. Za samo nekoliko trenutaka bih dobijala brojne komplimente i poruke nepoznatih muškaraca", ispričala je i dodala:

"Društvene mreže su mi omogućile da na jednostavan način privučem pažnju, ali trebalo mi je par godina da shvatim koliko je štetna takva vrsta pažnje koja se isključivo zasniva na mom izgledu."

Lori se prisetila jednog neprijatnog iskustva koje ju je podstaklo da ode na odvikavanje, iako ističe da je mogla da završi i puno tragičnije jer joj se dešavalo da ne obraćala pažnju na svoju sigurnost tokom nalaženja s nepoznatim muškarca.

"Bio je petak uveče i bila sam preuzbuđena što se nalazim s novim nepoznatim tipom. Rekao mi je da sam jako lepa, a kada smo došli do kreveta, postao je grub zbog čega sam bila prestrašena. To je bio trenutak u kojem sam shvatila da je moja opsesija otišla predaleko i da moram nešto dapreduzmem", prisetila se.

Isti dan se prijavila na program za odvikavanje, zbog čega je šest meseci provela u seksualnoj apstinenciji.

Kurir.rs/The Sun/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track