ZAVRŠILA SAM U KREVETU SA KOLEGOM I NJEGOVOM DEVOJKOM! Svidelo mi se i ne znam šta da radim! Iskrena ispovest ZAUZETE devojke
Ilustracija, Foto: Profimedia

EKSPERIMENTISALA

ZAVRŠILA SAM U KREVETU SA KOLEGOM I NJEGOVOM DEVOJKOM! Svidelo mi se i ne znam šta da radim! Iskrena ispovest ZAUZETE devojke

Žena -

Jedna devojka nedavno se našla u potpuno neočekivanoj situaciji, a u iskrenoj ispovesti je ispričala i zbog čega joj se svidela. Ipak, postoji problem, zbog kojeg je odlučila da potraži savet.

- Nedavno sam imala fantastičan seks sa kolegom i njegovom devojkom, a zauzeta sam. I dalje želim da budem sa svojim dečkom, ali ne osećam krivicu jer sam želea da eksperimentišem sa svojom seksualnošću - napisala je devojka koja se za pomoć obratila kolumnistkinji Deidre.

Ispričala je da su se upoznali kada su oboje imali 17 godina i sada su zajedno već pet godina. Tvrdi da im je seksualni život jako dobar, ali bi volela da su malo otvoreniji za seks u troje ili promenu partnera.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

- Nedavno sam mu to spomenula. a on se uznemirio. Upoznali smo se dok smo bili mladi i on je donedavno bio jedini muškarac s kojim sam spavala. Želim da iskusim više - nastavila je.

Uspela je u svojojoj nameri kada ju je kolega pozvao da se u krevetu pridruži njemu i njegovoj devojci. Priliku nije odbila, a sada je muči to što njen kolega smatra da bi seks u troje trebalo da postane redovan.

- Imam veliku dilemu. Ne želim da povredim svog dečka ili napustim našu sjajnu vezu - niti želim da ga povredim time što ću spavati sa drugim momcima ili čak devojkama, ali ako to ne učinim imaću veliku neispunjenu potrebu - dovršila je.

- Da li je to zaista "duboka neispunjena potreba" koja proizlazi iz unutrašnjeg napora ili su to radoznalost i strah od nestanka stvoreni društvenim medijima i internet pornografijom? - upitala ju je Deidre i rekla da je za stabilnu vezu važno da osoba ne bude sebična.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track