Najnovije vesti

MLADENCI POKRALI GOSTE, UZELI IM 30 HILJADA $! Treba da vas je sramota, odmah da ste nam VRATILI NOVAC! Mlada poludela kad je videla komentare, pa OPLELA po celoj FAMILIJI!
Foto: Profimedia

NIJE IM BILO PRAVO

MLADENCI POKRALI GOSTE, UZELI IM 30 HILJADA $! Treba da vas je sramota, odmah da ste nam VRATILI NOVAC! Mlada poludela kad je videla komentare, pa OPLELA po celoj FAMILIJI!

Žena

Neki će reći da su svadbe postale unosan biznis. Odnosno, mladenci prave što veće veselje, da bi pokrili troškove i dobili koji evro više u odnosu na investiciju. Ali, niko nije transparentan u želji da uzme novac od gostiju kao ova mlada.

Na Reditu je objavljeno kako je mlada tražila od gostiju da doniraju 30.000 dolara za proslavu venčanja, a potom je otkazala venčanje.

foto: Profimedia

"Posle mnogo razgovora i prolivenih suza odlučili smo da otkažemo naše zimsko venčanje. Javićemo vam novi datum venčanja. Želimo svima da se zahvalimo na vašim prilozima. Da li možete da verujete da smo sakupili 30.000 dolara? Neverovatno. Ne brinite, novac nećemo potrošiti za lične potrebe, već za medeni mesec.

Blagosloveni smo što imamo ovakve prijatelje i porodicu. Dok ne objavimo novi datum venčanja, ostaviću vam moj račun ako neko želi da nam pošalje neki poklon ili još novca. Kao što sam rekla, još ćemo vam javiti za datum venčanja. Nema potrebe da budete tužni, biće luda zabava. Volim vas".

Gosti mlade su burno reagovali na objavu, naročito kad su shvatili da posle 30.000 dolara žele još.

"Sram te bilo. Potrošili ste novac za medeni mesec? 30.000 za medeni mesec, pa gde idete? Na Mars?", "Nazovi me čim vidiš ovu poruku, moramo da pričamo", "Vratićeš mi moju donaciju u kešu, šaljem ti račun", pisali su prijatelji i članovi porodice.

Mlada je odgovorila pojedincima da ne može da veruje da je napadaju i da treba da budu srećni zbog nje. Ona je srećna sa svojih 30.000 dolara, ali gosti nisu jer znaju kako će biti potrošen njihov novac.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...