DENIS JE UMIRAO OD RAKA, A NJEGOVA ŽENA NIJE MOGLA DA NASTAVI ŽIVOT BEZ NJEGA: Popili su smrtonosni koktel LEKOVA, ona je preživela i sada je OPTUŽENA za UBISTVO (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

TUGA

DENIS JE UMIRAO OD RAKA, A NJEGOVA ŽENA NIJE MOGLA DA NASTAVI ŽIVOT BEZ NJEGA: Popili su smrtonosni koktel LEKOVA, ona je preživela i sada je OPTUŽENA za UBISTVO (FOTO)

Žena -

Denis (81) i Mejvis Eklston (80) bili su u braku 60 godina, a jedina želja im je bila da umru zajedno. Denisov rak bio je u terminalnoj fazi, a par je u testamentu koji je ostavio za porodicu napisao da su odlučili da prekinu svoje živote zbog 'lošeg zdravlja, zlostavljanja i svađa sa komšijama'.

Kako su odlučili da umru, popili su koktel lekova. On je umro, ali su lekari spasili Mejvis, nakon čega je optužena za ubistvo supruga. Njena ćerka Džoj Muns, uspela je da se izbori za majčinu slobodu na suđenju koje je trajalo dve nedelje.

Porodica tvrdi da je policija maltretirala Mejvis u zatvoru, a njen sin Kevin kaže da mu je načelnik rekao kako će od njegove mame 'napraviti primer'.

Mejvis je na sudu rekla da je na dan kad su popili smrtonosni koktel njen suprug zbog bolova 'jaukao kao ranjena životinja' i da su se onda dogovorili da će sve završiti.

- Molio me da mu pomognem da umre i dao mi je tačna uputstva kako da to uradim. Rekla sam mu da ako je stvarno odlučio da tako ode, idem i ja s njim. Moj život je ništa bez njega i uopšte me nije bilo briga da li ču i dalje živeti. Da me Denis danas opet isto zamoli, sve bih isto uradila. Želela sam da budem sa svojim suprugom - ispričala je.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track