POKUŠAO JE DA ME SMUVA NAJBOLESNIJOM PRIČOM IKADA! Nije birao sredstva, ništa mu nije SVETO! Momak izazvao lavinu komentara, svi se slažu da ovo NIJE NORMALNO (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

POKUŠAO JE DA ME SMUVA NAJBOLESNIJOM PRIČOM IKADA! Nije birao sredstva, ništa mu nije SVETO! Momak izazvao lavinu komentara, svi se slažu da ovo NIJE NORMALNO (FOTO)

Žena -

Rast popularnosti aplikacija za upoznavanje doveo je do toga da sve više ljudi traži ljubav preko interneta. U skladu s time, postalo je teško izdvojiti se iz mase. Zato je jedan "genijalac" izmislio sasvim nov ulet kojim bi privukao pažnju ženama. Na njegovu žalost, privukao ju je iz sasvim pogrešnih razloga.

Neimenovani Kazanova poslao je 23-godišnjoj Rejčel Brogan poruku vrlo čudnog sadržaja, a potom nastavio u još čudnijem tonu; toliko čudnom da je devojka odlučila sve da objavi na Tviteru. Dakle, Rejčel se na Fejsbuku javio potpuni stranac i napisao: "Hej, jesi li čula za mog dedu?"

Pomalo zbunjena sadržajem poruke, ali i činjenicom da nema pojma ko ju je poslao, devojka je jednostavno odgovorila: "Molim?", na šta je ovaj napisao:

"S*anje, oprosti, pogrešna osoba. Mislio sam to da pošaljem devojci s kojom sam išao u školu, ali sam zabunom kliknuo na tebe. Ne radi mi mozak dobro jer mi je deda umro. Oprosti."

Mislite da je zaista pogrešio osobu? Nakon nevinog objašnjenja, odmah je usledio dodatak: "Jako si draga. Jesi li slobodna?", napisao je frajer i poruku propratio smajlićem.

Rejčel je ubrzo shvatila šta je iza svega i prekinula je dopisivanje, ali je snimak "muvanja" podelila na Tviteru – na zadovoljstvo više od 32.000 ljudi, koji su objavu lajkovali.

"Deda mu je umro, ali je tip i dalje napaljen", "Pretpostavljam da traži pratilju za sahranu", samo su neki od komentara ispod objave.

Kurir.rs/Net.hr/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja