DECA SU PITALA RODITELJE JEZIVE STVARI KOJE SU IM OSTALE UREZANE U PAMĆENJE! Mame i tate nisu znale kako da reaguju: Ovde je nastradao moj tata iz PROŠLOG ŽIVOTA!
Foto: Profimedia

TEŠKE SITUACIJE

DECA SU PITALA RODITELJE JEZIVE STVARI KOJE SU IM OSTALE UREZANE U PAMĆENJE! Mame i tate nisu znale kako da reaguju: Ovde je nastradao moj tata iz PROŠLOG ŽIVOTA!

Žena -

Deca često govore roditeljima stvari koje ih iznenade i koje nisu očekivali, pa im je teško da daju odgovor na njih. Ovo su neke od najtežih situacija na koje su mame i tate morale da odgovore.

foto: Profimedia

"Dete me je pitalo kada će umreti"

Jedna mama ispričala je kao ju je šokiralo pitanje njene ćerke.

Pitala ju je:

"Mama, kada ću umreti kako bih mogla da se igram sa svojom braćom i sestrama?"

Majku je pitanje šokiralo, posebno zato što je imala nekoliko spontanih pobačaja za koje njena ćerka nije znala. Nije znala da je trebala dobiti braću i sestre.

"Moje dete vidi čudnog čoveka u kuhinji"

Druga mama otkrila je kako njezina 2-godišnja ćerka stalno ponavlja da u njihovoj kuhinji vidi čudnog čoveka koji tamo živi. Sve je krenulo dok su gledale TV:

Djevojčica: "Izgleda kao čovek iz noćne more." Mama: "Ko je čovek iz noćne more?" Devojčica: "Muškarac koji živi u našoj kuhinji."

"Moja ćerka je znala da sam trudna pre mene"

Javila se i mama koja je, kaže, dugo pokušavala ostati ponovno trudna, ali nije išlo glatko. Ali, jednog dana njena 4-godišnja ćerka spomenula je bebu i bila je nepokolebljiva u svojoj tvrdnji da je njena mama "pomalo trudna sa dečakom".

"Dogodilo se nešto neobično. Moja ćerka je tada imala četiri godine i nasumično je govorila mojim prijateljima: "Mama će imati bebu".

Nju smo dobili medicinski potpomognutom oplodnjom, a drugo dete pokušavali smo dobiti poslednjih 18 meseci.

Bila sam sigurna da nisam trudna s "njenim malim bratom". Dva dana kasnije kupila sam test i zaista, bila sam trudna. Ona sada ima malog brata", napisala je ova žena.

"Moje dete se seća svojih roditelja iz prošlog života"

Devojčica je šokirala svoju majku stalno iznova prepričavajući sumorne načine na koji su joj umrli roditelji iz prošlih života.

"Moja petogodišnjakinja govori o svojim drugim porodicama, braći i sestrama. Kaže da ima mnogo drugih porodica. Ispričala je ovako: "Jedna mama je umrla, a zatim se i tata razboleo pa me je ostavio ispred ulaznih vrata kako bi me neko pronašao. Druga mama je pala sa krova i umrla", prisetila se ova žena.

"Jednog smo dana prelazile prometnu ulicu, a ona se zaustavila, osvrnula oko sebe i rekla da je njen tata ubijen u toj ulici. Takođe, dok smo šetale grobljem kada je još bila sasvim mala, stalno je vrtela kosom i ponavljala: "To je moja kosa, ostavi je na miru". Ponekad se probudi usred noći, uspravno sedi, smeje se i razgovara. Jeza me ponekad hvata od nje", dodala je.

"Moja ćerka se čudno igra lutkama"

"Moja ćerka Rajli je u dobi od 22 meseca jednom prilikom bila u kadi sa svojom lutkom. Igrala se vrlo čudno sa njom. Držala ju je pod vodom i iznova šaputala: "Tiho, tiho". Bila sam prestravljena", ispričala je druga majka.

"Sin je napisao jezivu poruku konobarici"

Nakon obroka u jednom restoranu u Americi, dečak je poželeo konobarici da napiše poruku na komadu papira. Majka je mislila da je to vrlo slatko, ali prevarila se.

"Moj 7-godišnji sin napisao je konobarici poruku: "Moja mama je ubila nekoga".

Srećom, konobarica je samo odmahnula rukom i uzdahnula. U njegovu obranu jedino ide to što mu je pravopis bio odličan", napisala je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja