Najnovije vesti

MANEKENKA ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA U WC, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŠOK U ŽIVOTU! Porodila se, a nije znala da je TRUDNA! Bebi jedva spasli život (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

IZNENAĐENJE

MANEKENKA ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA U WC, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŠOK U ŽIVOTU! Porodila se, a nije znala da je TRUDNA! Bebi jedva spasli život (FOTO)

Žena

Australijska manekenka Erin Langmejd (23) tvrdi danije imala pojma da je trudna jer je koristila kontracepciju, nije imala trudnički stomak, jutarnje mučnine i druge simptome trudnoće.

Kako kaže Erin, sve vreme trudnoća za koju nije znala je radila, u uzimala je i kontracepcijske inekcije.

Nije imala nikakve simptome, a jedino se na dan kada se rodila Isla osećala loše. Nije primećivala ni da joj je odeća tesna.

- Ništa nije ukazivalo na to da je naša ćerka ovde. Bio je to najveći šok u našim životima - rekli su Erin i njen partner Den Karti novinarima.

Erin je otišla u WC, a deset minuta kasnije je u naručju držala ćerkicu koja se rodila zdrava i bila teška je 3,6 kilograma. Den je čuo da se nešto događa u kupatilu, ušao je i zaprepastio se.

- Čuo sam vrisak, otrčao sam i otvorio vrata jer sam se zabrinuo za Erin, a onda sam video bebu i pomislio: Čekaj malo, dve su? Bio sam preplašen - kazao je Den.

Nakon što se rodila, Isla je prestala da diše i poplavela je , pa je Den u panici nazvao Hitnu pomoć kako bi bebi spasao život. Devojčica se rodila u 37. nedelji trudnoće, ali ni on ni Erin nisu znali da je trudna. 

Prema statistikama, jedna od 500 žena ne zna za trudnoću do 20. nedelje, a jedna od 2500 žena otkrije trudnoću tek kad krene porođaj. Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina da ranije sazna da je trudna, ali su bez obzira na to ona i partner s oduševljenjem dočekali ulogu roditelja i predivnu Islu.

- To je naš život i ne bismo ga menjali - kazala je. Uprkos nagloj životnoj promjeni, par se dobro snašao. Prijatelji i rodbina pomogli su im da pripreme dom za Islu, a sad su suočeni s izazovima roditeljstva. 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Dailymail/Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...