BILA SAM U BRAKU 2 GODINE, A KAO DA NISAM NI DAN! Postala je UDOVICA sa 29 godina, a tuga i ŽALOST su izostali! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NE NEDOSTAJE JOJ

BILA SAM U BRAKU 2 GODINE, A KAO DA NISAM NI DAN! Postala je UDOVICA sa 29 godina, a tuga i ŽALOST su izostali! (FOTO)

Žena -

Robin Vudman postala je mlada udovica kada je suprug pogunuo prilikom nesreće na ronjenju.

Ali ona nije tradicionalana udovica - njena tuga nije zbog gubitka, već je prožeta besom i osećajem izdaje.

Kada je dve godine ranije njen suprug kleknuo na jedno koleno i zaprosio je, osećala je da nešto nije kako treba, ali je ipak rekla "da". Problemi su počeli ubrzo nakon venčanja, ali su ih rešavali na bračnim terapijama.

Robin je mislila da su probleme konačno ostavili iza sebe, kada joj se u jednom danu svet srušio. Njen suprug je poginuo, a ona je ostala udovica sa samo 29 godina.

"Sve udovice prolaze kroz sličnu bol, ali ja sam u tom klubu bila samo šest nedelja. Udarac koji sam primila nakon Maksove smrti smestio me je u drugi, još ekskluzivniji klub", rekla je ona.

Kada se brak završi, bilo smrću ili razvodom, tajne obično isplivaju na površinu, a ono što je Robin saznala poželela je da je zauvek ostalo skriveno. Naime, njen suprug je imao brojne afere od dana kada su se upoznali.

"Dok smo se zabavljali imao je druge devojke. To se nastavilo tokom naše veridbe i braka. Sve vreme je održavao svoj bogat ljubavni život", kazala je.

Vest o suprugovom neverstvu saznala je od zajedničkog prijatelja šest nedelja nakon njegove smrti, a onda se i sama uverila kada je proverila njegov telefon i kompjuter.Tugu je zamenio bes, a kako kaže, dugo nije mogla da veruje muškarcima.

Kurir.rs/Srbija Danas/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track