LENKA JE U VELIKOJ BRITANIJI OSVOJILA 105 MILIONA £! Njen muž je građevinar koji neće PRESTATI da radi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram Sky News

LUDA SREĆA

LENKA JE U VELIKOJ BRITANIJI OSVOJILA 105 MILIONA £! Njen muž je građevinar koji neće PRESTATI da radi! (VIDEO)

Žena -

Stiv Tomson (42) i njegova supruga Lenka (41), roditelji troje dece iz Selseja dobili su premiju na igri na sreću u Velikoj Britaniji.

Na EuroMillions-u su 19. novembra ove godine osvojili 105 miliona funti. Stiv je građevinar, ali će nastaviti da radi jer ne želi da se odrekne svog posla.

"Sve bih svoje poslove obavio do Božića i da nismo osvojili milione. Jednom kada se oporavim od šoka, svakako treba nešto da radim jer nisam tip čoveka koji može samo da sedi. Moj poslovni partner zna da ću za njega biti tu, ako zatreba", rekao je srećni dobitnik.

foto: Printscreen Instagram Sky News

Kada su postali milioneri, doživeo je šok:

"Počeo sam jako da se tresem. Postao sam svestan koliko je to veliki dobitak, velika pobeda, ali nisam znao šta da napravim. Izašao sam iz kombija, ušao u kuću, razmišljao da pokucam komšiji pa se vratio nazad u kombi. Bio sam na ivici srčanog udara", priča Stiv koji priznaje da nije mogao da spava neko vreme zbog šoka.

On i Lenka zajedno su već 17 godina, a upoznali su se kada je došla iz Slovačke u Veliku Britaniju na studije.

Stiv ne želi da robuje novcu i kaže da će živeti isto kao i ranije, osim što će kupiti novu kuću.

Njihova deca imaju 15, 10 i 8 godina, a Stiv kaže kako su vrlo razumni, pa ne planiraju da im ospunjavaju svaki hir, već će morati da zarade za sve.

"Naš godišnji odmor smo uvek koristili za posetu mojoj porodici u Slovačkoj i svake godine kada bismo se vratili, već bismo počeli da štedimo za sledeću godinu. Sada, ne samo da se mogu pobrinuti za njih i viđati ih češće, već možemo svi zajedno otputovati negde na plaže u toplije krajeve", rekla je Lenka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Youtube, Sky News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track