Najnovije vesti

GDE MI JE PAMET BILA DA MUŽA POVEDEM U ŠOPING NA CRNI PETAK? Bračni par se ŽUČNO SVAĐAO u radnji, svi ih gledali u ŠOKU
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

GDE MI JE PAMET BILA DA MUŽA POVEDEM U ŠOPING NA CRNI PETAK? Bračni par se ŽUČNO SVAĐAO u radnji, svi ih gledali u ŠOKU

Žena

Pravilo Crnog petka broj jedan u slučaju da ste žensko glasi: "U šoping se ide solo, eventualno sa "drugaricom". Sa partnerom ili mužem ni u ludilu, jer će vam tada Crni petak zaista biti – crn. Osim u slučaju ako vam je muž izuzetno galantan gospodin, a takvih je danas, nažalost, malo.

Ali eto, bilo je i takvih koji su odlučili da rizikuju, verovatno računajući na to da bi muž mogao malo da se isprsi, pa su se na kraju gorko pokajali. Takva situacija desila se i u jednom šoping centru, piše Slobodna dalmacija.

Mesto radnje – parfimerija, glavni likovi: muž i žena u četrdesetima. Ona je sebi izabrala parfem, jer je snižen 20 posto, pa je šteta da ga ne kupi, a on se skoro onesvestio kada je video da i takav snižen košta – 16.000 dinara.

– Čekaj, ti stvarno misliš da daš 16.000 dinara za to? – u neverici joj se obratio.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

– Pa nemam parfem.

– Pa dobro, ima ih ovde milion, gde si baš ovaj našla, sigurno u celoj radnji nema skupljeg – rekao joj je on, verovatno u nadi da će je njegova opaska urazumiti, nakon čega će se pokunjiti i posegnuti za nekom toaletnom vodom koja je već snižena, pa će na nju dobiti još i ovih dvadeset posto i – svi kući srećni i zadovoljni.

Ali ona ni da čuje.

– Čekaj, koliko ti imaš parfema? Dva, dva sam ti kupila! A ja? Ja nemam nijedan. I sad mi još braniš da kupim ovaj koji hoću, nego tamo neki levi... Sram te bilo!

Njenog supruga nije bilo sramota nego je potvrdio kako nema teorije da to kupi. I tačka. Nastavili su dalje kroz radnji, on je u neverici ponavljao da ne može da veruje da joj je uopšte palo na pamet da kupuje parfem koji košta kao i njegove četiri zimske gume.

Nije mu više odgovarala, a nije ni morala. Izraz lica joj je govorio sve. 

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...