UMESTO ZIME RADIJE BIRATE PLAŽU I MORE?: Idealna destinacija za vas je sunčani Egipat
Foto: Promo

UMESTO ZIME RADIJE BIRATE PLAŽU I MORE?: Idealna destinacija za vas je sunčani Egipat

Žena -

Ako niste ljubitelj zimskih, hladnih dana, i umesto skijanja i snega radije birate plažu i more, prava opcija za vas je sunčan i srdačan Egipat. Hurgada je tokom cele godine popularna među turistima, pa nikako nije kasno za posetu ove egzotične destinacije. Štaviše, odlična je prilika da se ugrejete i opustite uz šum laganih talasa Crvenog mora.

foto: Promo

Hurgada obiluje prelepo uređenim hotelskim kompleksima, a među njima se ističe Aqua Vista Resort , idealan kako za porodični odmor, tako i za putovanje u paru. U mirnom i prijatnom okruženju, nalazi se na oko 15 kilometara od centra Hurgade . Ovaj moderan koncept nudi svojim gostima odličnu all inclusive uslugu i odiše šarmom i toplinom Egipta . Prožet urednim baštama i okružen sa 6 bazena, među kojima se niže drveće palme, Aqua Vista Resort poseduje baš sve što je potrebno za potpuno opuštanje i odmor. Savršeno uklopljen među lepotama obale Crvenog mora, oličenje je opuštene elegancije, a uz sve navedeno pruža i odličan odnos kvaliteta i cene.

foto: Promo

Bilo da planirate romantično putovanje, aktivan odmor ili boravak u krugu porodice, na pravom ste mestu! S obzirom da je okružen hotelima Beach Albatros Resort , Albatros Aqua Park ili Aqua Blu, baš svako će naći kutak za sebe. Za najmlađe goste tu su mini klub, igralište, dečiji bazeni sa 16 tobogana. Odrasli mogu uživati u mnogobrojnim aktvinostima, sportovima, bazenima, a jedinstven među njima je bazen na krovu sa barom, pored kog možete uživati na udobnim ležaljkama, dok ispijate omiljeni koktel i posmatrate vedro nebo nad Hurgadom . Pravo mesto za potpuno opuštanje uma, daleko od svakodnevnih briga. „Red Sky Bar“ savršen je kutak hotela za parove zbog jedinstvene atmosfere, sa pogledom na zadivljujuće nijanse Crvenog mora i zalazak sunca nad pustinjskim planinama.

foto: Promo

Aqua Vista Resort koristi plažu hotela Beach Albatros Resort , do koje gosti hotela imaju na raspolaganju organizovan „shuttle bus“, pa je odlazak do plaže brz i udoban. Veći deo peščane plaže je lepo uređena kupališna zona, a jedan mali deo je sa raznobojnim koralnim grebenima, što je idealno za one koji vole da istražuju bogati podvodni svet Crvenog mora.

foto: Promo

Egipat je topla preporuka dobro poznate turističke agencije „1 A Travel“, koja u ponudi ima veliki izbor hotela u Egiptu i Turskoj , pa svako može pronaći pravo mesto za svoj odmor. Celokupna ponuda hotela ja na zvaničnom sajtu agencije, a nakon što izaberete savršenu opciju za sebe ili celu porodicu, možete brzo i lako napraviti online rezervaciju . Za sve dodatne informacije možete pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track