PREKO NOĆI JE ZARADILA ZA KUĆU, A PUTUJE GDE POŽELI! Sigurna je da je njen posao LEGALAN, čak je i verena (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

POČELA NA KASI U PRODAVNICI

PREKO NOĆI JE ZARADILA ZA KUĆU, A PUTUJE GDE POŽELI! Sigurna je da je njen posao LEGALAN, čak je i verena (FOTO)

Žena -

Ovih dana tabloide u Velikoj Britaniji obilazi priča o 20-godišnjakinji koja je praktično preko noći uspela sebi da kupi kuću vrednu 210.000 funti i to na pošten način, bar kada je o zakonu reč.

foto: Printscreen Instagram

Naime, ova neimenovana crnka novac za kuću, ali i štošta drugo, zaradila je prodajući svoje bezobrazne, provokativne fotografije na Internetu.

Ova devojka iz Kenta radila je od svoje 16. do svoje 18. godine kao prodavačica, ali je dala otkaz kada se registrovala na platformu gde je počela da prodaje golišave fotke i video snimke na kojima se skida.

Na Internetu ova dama radi pod nadimkom BunnyRoseX, a svoje pravo ime i prezime ne želi da otkriva. Ipak, stanje na bankovnom računu ne krije - zaradi preko 2.500 funti mesečno, što joj je dalo mogućnost da zaradi i za kuću.

"Obožavam da bukiram destinaciju za odmor kad god mi to padne na pamet. Ili da iznenada odem u skup restoran da ručam, a ne da računam da li ću imati dovoljno novca da preživim mesec, kao na većini poslova", objašnjava ova mlada Britanka.

foto: Printscreen Instagram

No, sve ima svoju cenu, pa tako i ovaj hobi - ona neretko ispunjava čudne zahteve svojih onlajn fanova, kako bi zaradila dodatni novac.

"Zahtevi mojih fanova su različiti. Normalni zahtevi podrazumevaju eksplicitne fotografije i eksplicitne video snimke. Neki od onih bizarnih jesu moje fotografije dok ližem stopala, fotografije mojih kolena ili čak samo šaka", kaže ona i dodaje da pored novca često dobija i poklone.

Bani kaže da porodica i prijatelji podržavaju njen izbor karijere, a ona je čak i verena.

"Moj posao ima pozitivan uticaj na naš seksualni život, ali je neophodno postaviti jasnu granicu između posla i privatnog života", zaključila je.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja