TOKOM PRAZNIKA SE DRŽITE PRAVILA 80:20 I NEĆETE SE UGOJITI NI GRAM! Džilijan Majkls zna način da uživate u ukusnoj HRANI
Foto: Printscreen/Instagram

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

TOKOM PRAZNIKA SE DRŽITE PRAVILA 80:20 I NEĆETE SE UGOJITI NI GRAM! Džilijan Majkls zna način da uživate u ukusnoj HRANI

Žena -

Često se dogodi da ljudi za vreme praznika "nabace" koji kilogram viška, a to je i razumljivo, obzirom na ukusnu hranu i poslastice koje se nalaze na svakom stolu. Ipak, kako bi ove godine izbegli isti scenario, predstavljamo vam jednostavan savet ličnog trenera Džilijan Majkls.

U objavi na Instagramu Džilijan je napisala da ima jednostavan savet kako da ove godine stanete na put "prazničnim kilogramima."

U videu je objasnila da "o praznicima treba da razmišljate kao i o svakom drugom danu i tako im i priđete."

U suštini, Majkls savetuje da za dane, za koje znate da ćete pojesti više namirnica ili nešto kalorično, odradite nekoliko vežbi više. Sagorevanjem većeg broja kalorija, moći ćete da se opustite i uživate.

Takođe, savetuje i da se držite pravila 80:20. U tom slučaju bi 80 % hrane koju konzumirate trebalo da bude zdrava, dok ostalih 20% hrane može da bude nešto kaloričnije ili nezdravo.

Glavna ideja jeste da nema preterivanja. Kao poslednju opciju napominje i da dan nakon obilnog obroka, konzumirate laganiju i zdraviju hranu i smanjite porcije. Navodi i da isto važi i za pića, pa možete popiti nekoliko čaša, ali ne treba preterivati.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Miss7zdrava.24sata.hr/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track