ISPOVEST DEVICE OD 38 GODINA: Odlučila sam da u 2019. godini izgubim NEVINOST, a onda sve smislila DO DETALJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nije više mogla da izdrži!

ISPOVEST DEVICE OD 38 GODINA: Odlučila sam da u 2019. godini izgubim NEVINOST, a onda sve smislila DO DETALJA!

Žena -

Libi je to što je nevina u 37. godini osećala kao teret koji je morala da nosi sa sobom. Sa žaljenjem se osvrnula na 2018. godinu. Bila je devica. Odlučila je da će 2019. biti njena godina. Prijavila se na onlajn druženje s potpuno neočekivanim rezultatima.

Bila je jedna od četiri tridesetogodišnje device koje su u junu podelile svoje priče sa Gardijanom. Njena ispovest postala je veoma popularna zbog velikog broja čitalaca koji su priznali da su se*sualni život započeli u svojim tridesetima.

Sve je počelo tako što se Libi zaklela da će 2019. godina biti drugačija. Kada je početkom leta razgovarala sa novinarima, priznala je da je promenila antidepresive koje je pila i prijavila se za onlajn druženje. Osećala se optimistično po pitanju budućnosti.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Stres zbog posla i porodice naterali su Libi da stavi svoja druženja na čekanje. Kad je stigao septembar, osetila je napetost zbog 38. rođendana koji se bližio. "Nisam rođendan postavila kao rok, ali smatrala sam taj datum značajnim."

Kasno jedne noći Libi je razgovarala telefonom s muškarcem kojeg je upoznala na mreži. Brzo su utvrdili da nisu kompatibilni za vezu, ali su postali bliski prijatelji.

"Pitao me je otvorenije nego ikad ranije o tome kako se osećam u vezi sa svojim zadatkom i ponudio mi je da on bude taj", prisetila se.

Usledili su dugi razgovori o očekivanjima, mogućnostima i praktičnim stvarima.

"Morali smo da budemo potpuno iskreni, to je bilo naše pravilo", otkrila je. Nikome nije rekla za svoje planove, čak ni svojim najbližim prijateljima, koji su znali da je devica. Htela je da sačuva ovu priču za sebe.

Tog posebnog dana Libina anksioznost je bila na vrhuncu, ali se na kraju pretvorila u nešto fantastično. Taj događaj su proslavili uz smeh i zadovoljstvo. Razgovor s prijateljima jutro posle bio je pravo zadovoljstvo. Osetila je veliko olakšanje.

"Laknulo mi je što više nikada neću nikome morati da kažem da sam devica. Nosila sam svoju nevinost kao veliki teret i sada ga više nema", ispričala je Libi. Sve ovo je još više zbližilo nju i njenog "prijatelja".

Ljudi su joj govorili da se oko teme se*sa diže previše prašine, ali za Libi je gubitak nevinosti ipak bio značajan pomak u životu.

Libi je svesna toga da ima još mnogo da uči i stiče više samopouzdanja i iskustva, ali se po tom pitanju dobro oseća. Nada se da će svaka sledeća godina biti bolja od prethodne.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track