BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE PREVARIO ŽENU SA DADILJOM: Imao sam najbolji SE*S ikad, sada je TRUDNA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NE ZNA ŠTA DA RADI

BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE PREVARIO ŽENU SA DADILJOM: Imao sam najbolji SE*S ikad, sada je TRUDNA!

Žena -

Jedan muškarac (38) u iskrenoj ispovesti je progovorio o svojoj prevari. Naime, on je suprugu prevario sa dadiljom i sada ne zna šta da radi.

"Odvezao sam našu dadilju kući kada joj se pokvario auto i završili smo na podu ispred kamina - imali smo se*s." Ima ženu od 28 godina, troje dece - dva sina od 8 i 6 godina i ćerkicu od 4. Išli su kod ženinog brata da proslave to što je unapređen na poslu, ali muškarac je odlučio da neće da pije jer vozi. Nova dadilja čuvala je decu te večeri.

"Našli smo je preko agencije, ima 22 godine i jako je atraktivna. Kada je trebalo da ide kući, shvatila je da joj je auto pokvaren, pa sam se ponudio da je odvezem. Naišli smo na gužvu i poslao sam ženi poruku da me ne čeka jer nisam znao kada ću doći. Bio je to dug, stresan put, ali napokon smo stigli kod nje kući. Pozvala me na kafu."

"Razgovarali smo i rekla je da je srećna jer, čak i da joj je radio auto, ne bi htela da bude u toj gužvi sama. Stavila je ruku na moje rame i poljubila me u obraz. Nisam mogao da izdržim, okrenuo sam se i počeo da je ljubim u usta. Sledeće što znam je da smo ležali goli na podu ispred njenog kamina. Imali smo najbolji se*s ikada i od tada se tajno viđamo - se*s je i dalje odličan. Juče je rekla da želi da razgovara sa mnom jer misli da je trudna. Zaista mi se sviđa i mislim da ću ostaviti ženu zbog nje. Ali ne znam da li je to ispravna odluka zbog dece."

foto: Profimedia

Terapeutkinja Deidre mu je odgovorila: "Pre nego što donesete odluku, vaša dadilja mora biti sigurna da li je trudna ili nije. Ako jeste, to ne znači nužno da vas dvoje morate da budete par. Zapravo, jedva se poznajete. Sada ima puno strasti, ali kako bi to podneli povređena žena, troje dece i novorođenče? Da li je dadilja spremna da bude samohrana majka? Ako rodi dete moraćete da plaćate alimentaciju i preuzmete odgovornost oca. Naravno, to znači da će vaša žena sve morati da sazna. Ali zamolite je da da vašem braku još jednu šansu, zbog dece. Možda ste se uzimali zdravo za gotovo i ovo je znak za buđenje."

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track