VELIKE POGODNOSTI ZA RANE UPLATE LETOVANJA: Turska i Egipat, nezaboravno putovanje koje ćete poželeti da ponovite
Foto: Promo

VELIKE POGODNOSTI ZA RANE UPLATE LETOVANJA: Turska i Egipat, nezaboravno putovanje koje ćete poželeti da ponovite

Žena -

Dok oblačite tešku zimsku garderobu, da li maštate o laganoj, letnjoj odeći, suncu i plaži? Iako deluje da je leto još daleko, nikako se nemojte zaustaviti samo na maštanju, jer su popusti na rane uplate za naredno leto već uveliko počeli. Upravo zato je pravo vreme da počnete planiranje letovanja, čime ćete prići jedan veliki korak bliže moru. Ne samo da ćete uštedeti i iskoristiti odlične popuste, već ćete na vreme rezervisati mesto baš u hotelu koji vam se najviše dopada. Za sve ljubitelje Turske i Egipta , agencija „1 A Travel“ , već duže od jedne decenije, nudi najraznolikiji izbor hotela u Antalijskoj rivijeri, Bodrumu i Hurgadi, za svačiji ukus i džep.

foto: Promo

Pogodnosti za rane uplate su zaista velike, jer pojedini hoteli u Turskoj nude i popuste čak do 50%. Naravno, za porodično letovanje je uvek tu i veoma popularna akcija „dvoje dece gratis“ , pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan, što je za višečlane porodice svakako velika ušteda.

foto: Promo

Kao i mnogo godina do sada, Turska je destinacija koja prednjači po broju hotela u ponudi, kao i po broju zadovoljnih i odmornih putnika, koji se sa osmehom i preplanulim tenom vraćaju svojim domovima i odmah počinju da maštaju o sledećem letu, poneseni utiscima i uspomenama. Na vama je samo da izaberete, da li ćete uživati na jednoj od prelepih plaža Antalijske regije ili se prepustiti očaravajućem Bodrumu .

foto: Promo

Pored Turske, još jedna veoma popularna destinacija u ponudi agencije „1 A Travel“ je Egipat sa svojom bogatom istorijom, plažama i hotelskim kompleksima koji tokom cele godine privlače veliki broj gostiju. Ono što je posebno privlačno u vezi sa Egiptom, je topla klima u svako doba godine, pa je sasvim poseban doživljaj proslaviti Novu godinu među egzotičnim palmama.

foto: Promo

Kako se bliži vreme za donošenje novogodišnjih rezolucija, zašto jedna od njih ne bi bila da ove godine „najluđu noć“ provedete na potpuno drugačiji način? Ako vam ovo zvuči primamljivo, ako u sledeću godinu želite da zakoračite osveženi novim iskustvima i avanturama, Egipat je prava destinacija za vas! Osetite novogodišnju atmosferu uz zvuk talasa, miris mora, toplinu sunca i šarenoliki vatromet, uz novogodišnje želje u ponoć. Doživite nezaboravno iskustvo u raskošnim hotelima, cvetnim baštama, okruženi razigranim palmama, i barem na neko vreme zaboravite na zimske dane. Pružite sebi uživanje u toplini egipatskog vazduha, uz koktel na plaži, sa pogledom na bistro more.

foto: Promo

Koju god destinaciju da izaberete, Egipat ili Tursku , možete biti sigurni da ćete doživeti nezaboravno iskustvo koje ćete poželeti da ponovite i preporučite prijateljima. Zato na vreme isplanirajte svoj odmor iz snova, putem online rezervacije na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“, ili pozivom kontakt centra na 011/655 78 00.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track