MEDENI MESEC JE PROŠAO, A MUŽ JOJ SE PRETVORIO U ZOMBIJA! Nesreća i bolest su ih stigli ODMAH, postali BESKUĆNICI (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

POTRESNO

MEDENI MESEC JE PROŠAO, A MUŽ JOJ SE PRETVORIO U ZOMBIJA! Nesreća i bolest su ih stigli ODMAH, postali BESKUĆNICI (FOTO)

Žena -

Odmah nakon njihovog medenog meseca, život Džulije Kastin Kordeiro i Sandro Gabriela da Silva Kordeiro okrenuo se naopačke. Džulija je primetila da tokom noći Gabrielovo srce tuče nekontrolirano brzo i kada ga je pitala u vezi toga, rekao je da nije ništa, ali nakon samo tri meseca išli su na pregled. Gabrielu je dijagnostikovana kardiomiopatija, bolest srčanog mišića uzrokovana promenom genetskog koda.

Zbog toga bi Gabriel mogao pasti u nesvest od jednostavnih radnji, kao što je ustajanje ili hodanje. Ako hoda previše, podigne neku kutiju ili se previše saginje, oboli i mora provesti nekoliko dana u krevetu. Gabriel često mora provest i nekoliko nedelja u krevetu samo zbog vožnje auta stoga je morao dati otkaz na poslu. Ova bolest je izuzetno retka i Gabriel i Džuli nisu znali kako da se nose s njom. Najveći problem im je bio nedostatak novaca za lečenje jer nemaju najbolje zdravstveno osiguranje.

Džuli se priseća kada je doktoru rekla: "Moj muž je "zombi". I bolje bi mu bilo mrtvom, nego da živi ovako." Takođe priznaje kako mu nije bila najbolja podrška, ali da su uspeli ipak preći sve probleme. Džuli je rekla: "Gledala sam kako se živahan mladić raspada pred mojim očima. Osećao se posramljeno na poslu, nismo znali kako dalje, a ni ja nisam imala nikakvih prihoda."

Gabriel je rekao kako je posle dijagnoze pao u šok, a najgore je sve što se dogodilo posle. Ostao je bez posla i nije mogao zarađivati za život i potpuno je pao u depresiju.

Na početku lečenja preselili su se u stan, ali ubrzo su bili izbačeni i morali su provesti nekoliko dana kao beskućnici. Već u prvoj godini braka morali su živeti u bolesti i siromaštvu na koje nisu bili spremni. Na kraju su se odlučili useliti s Gabrielovim roditeljima kako bi mogli plaćati lečenje.

Prvih nekoliko godina lečenja Gabriel je proveo u krevetu, ali sada uzima lekove koji mu pomažu da mu srce radi bolje, ali i dalje se često oseća slabo. Iako je njihova situacija sad bolja i Gabriel je uspeo ponovo da pronađe posao i oseća se bolje nego pre.

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track