Najnovije vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST DEVOJKE (21): Imala sam odličan SE*S sa tatinim prijateljem! To nije sve, u igri je i njegova ĆERKA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

zaljubljena

ŠOKANTNA ISPOVEST DEVOJKE (21): Imala sam odličan SE*S sa tatinim prijateljem! To nije sve, u igri je i njegova ĆERKA!

Žena

Devojka (21), koja je želela da ostane anonimna, pre nekoliko nedelja je spavala sa tatinim prijateljem, koji će uskoro napuniti 50 godina. On je takođe i otac njene drugarice, pa je to sada vrlo problematična situacija. Se*s između njih dogodio se, kako kaže, nakon 21. rođendana njene drugarice, odnosno njegove ćerke.

“On je razveden, tako da ne možemo govoriti o preljubi, ali brinem se kako bi moj tata i drugarica reagovali kada bi saznali za nas dvoje. Posle te proslave, još nekoliko puta smo se dopisivali i on želi ponovo da me vidi. Zaista mi se sviđa i mogu da se zamislim u vezi sa njim, ali osećam da bi to bila loša ideja”, objasnila je devojka u pismu savetnici Kolin Noal.

“Priznala sam to nekim drugaricama i one su zgrožene, ali prvenstveno zato što je on ‘star’. Ipak, verovali ili ne, zapravo je dobra osoba i nije da me poznaje od mojega rođenja. Moj otac ga je upoznao pre tri godine, nakon što smo se preselili u njegov kvart, a ja sam se zbližila s njegovom ćerkom. Znam da je komplikovano, ali mi se sviđa. Šta da radim?”, pitala je poznatu savetnicu.

Nolan je devojci rekla da prati taj instinkt koji joj govori da je to loša ideja. “On je stariji čovjek i to ti je sada uzbudljivo, ali smatram da je njegovo ponašanje pogrešno na nekoliko nivoa. Tvoj otac će biti besan na njega, a tvoja prijateljica će se razočarati u oboje. Nesumnjivo će se uništiti svi vaši porodični odnosi”, poručila joj je savetnica.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...