Najnovije vesti

REZERVIŠITE NA VREME VAŠE MESTO POD SUNCEM: Veliki popusti za rane uplate letovanja vas čekaju
Foto: Promo

REZERVIŠITE NA VREME VAŠE MESTO POD SUNCEM: Veliki popusti za rane uplate letovanja vas čekaju

Žena

Ako niste ljubitelj zime, sigurno već uveliko maštate o toplim, letnjim destinacijama, gde će vas sačekati sunčani dani, umirujući zvuk talasa i osvežavajući miris mora. O mestu gde će cela porodica biti zadovoljna, vi se dobro odmoriti, deca odlično zabaviti, a uz sve to mališani boraviti u hotelu potpuno besplatno. Danas vas vodimo u prelepi Bodrum, mesto na kom je moguće spojiti sve navedeno. Jer sada je pravo vreme da rezervišete svoje mesto pod suncem, uz fenomenalne popuste za rane uplate.

foto: Promo

Na oko 18 kilometara od centra Bodruma, u mestu Turgutreis, nalazi se La Blanche Resort 5* , koji će vam pružiti sve o čemu maštate, a ističe se po tome što pripada kategoriji „dvoje dece gratis“ , jer deca čak do 15 godina u ovom hotelu imaju besplatan smeštaj.

Hotel će vas zasigurno zadiviti svojim prostranstvom, na površini od 22.000 m2, sa bazenima koji koji dosežu sve do privatne plaže. Među 4 bazena, 5 restorana, isto toliko barova i animacijama tokom dana i večeri, baš svako će pronaći svoje mesto za opuštanje. A kad ste već u Turskoj , upotpunite odmor opuštanjem na turski način, u turskom kupatilu – hamamu, gde ćete duh i telo pripremiti za potpuno uživanje na egejskoj obali.

foto: Promo

Dan započnite ukusnim doručkom i sunčanjem na udobnim ležaljkama, za ručak isprobajte turske specijalitete, pa se smestite na peščanoj plaži i uronite u svoju omiljenu knjigu, uz umirujuću muziku morskih talasa. Zaokružite dan večerom, uz morske plodove, u fenomenalnom restoranu hotela. Baš ovako izgleda svakodnevnica kada ste na odmoru u hotelu La Blanche Resort 5* . Vrlo primamljivo zar ne?

foto: Promo

Pored svih sadržaja u hotelu nikako vam neće biti dosadno, ali ukoliko poželite da se upoznate bolje sa okolinom i duhom Turske , centar mesta Turgutreis je gostima na dohvat ruke, na samo 1 kilometar od hotela. Posetite tradicionalni turski bazar u Turgutreisu, gde ćete razbuditi sva vaša čula, ili prošetajte uz obalu do marine i osetite opuštenu primorsku atmosferu. Bodrum je takođe nedaleko od hotela, što je odlična prilika za jednodnevni izelet i upoznavanje sa znamenitostima grada duge tradicije i istorije.

foto: Promo

Sunce, najlepši specijaliteti Turske i sveta, plavetnilo mora, istorija i tradicija spojeni sa savremeno uređenim hotelima. Sve ovo čini Bodrum , pa je naša preporuka da se upustite u ovu prelepu avanturu već ovog leta. La Blanche Resort 5* nalazi se u ponudi agencije „1 A Travel“, koja je specijalizovana za aranžmane u Turskoj i Egiptu. Dobro poznata agencija posluje u skladu sa novim trendovima, pa je tako od 2019. godine novina agencija „1 A Travel Green“ , koja je počela sa radom pod brendom „1 A Travel-a“. Namenjena je isključivo online rezervacijama, koristeći svu dokumentaciju u digitalnoj formi, sa minimalnom upotrebom papira i štampanja, čime „1 A Travel“ želi da doprinese očuvanju životne sredine. Ovakav sistem je u potpunosti u skladu sa modernim dobom i brzim tempom života, pa doprinosi i uštedi vremena. Verujemo da je samo nekoliko klikova dovoljno za velike promene!

foto: Promo

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...