MAJKA I ĆERKA RODILE DECU SA 16 GODINA! Filipa je postala BAKA u 32, a njena ćerka se raduje iz jednog RAZLOGA
Foto: Printscreen Instagram

NEOBIČNA PORODICA

MAJKA I ĆERKA RODILE DECU SA 16 GODINA! Filipa je postala BAKA u 32, a njena ćerka se raduje iz jednog RAZLOGA

Žena -

Filipa Nairn (38) je svoju kćerku Stefani rodila sa samo 16 godina - a u istoj je dobi, sa 16 godina kasnije, i ona dobila dete - pa je sa samo 32 godine Stefani već postala baka.

Osim što je jedna od retkih baka koje nisu napunile ni 40, Filipa izgleda poprilično mladoliko i brine o sebi, pa nije čudno što joj mnogi ne veruju da ima dvoje unučadi - prvo je unuče, Kadeina, njena ćerka Stefani rodila pre šest godina, a pre tri godine postala je baka i devojčici Lajli.

A kad ona svoje unuke izvede u park, svi misle da su joj deca.

I mama i ćerka kažu da im je drago što su tako rano dobile decu, a Stefani dodaje da je jedan od razloga zašto je dobro biti mlada mama i to što će ona moći "sediti na plaži i ispijati Pina Koladu" kad većina njenih vršnjaka tek postanu roditelji i navikavaju se na obaveze.

"Mama i ja često zajedno izlazimo i imamo mnogo toga zajedničkog", rekla je 22-godišnja Stefani, a dodaje i kako će njoj mama "biti uz nju duže nego mnogima, jer većina mladih u njenoj dobi tek odlazi od roditelja", a njoj je sa mamom sad najzabavnije.

"Moja mama uživa biti baka, a moj je sin više vremena sa njom nego sa mnom, jako su povezani", ispričala je Stefani, koja nije bila u stabilnoj vezi kad je ostala u drugom stanju, pa sada želi "razbiti stigmu koja se često veže uz mlade majke".

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track